Ouale se spala si se separa albusurile de galbenusuri; amidonul se dizolva in 100 ml lapte rece, grişul se fierbe. Restul de lapte (500 ml) se fierbe cu 100 g zahar si amidon la un foc moderat, amestecind continuu timp de cca 10 minute. Se adauga zaharul vanilat si se lasa sa se raceasca. Se amesteca cu brinza de vaci, grisul fiert, galbenusurile si albusurile batute spuma. Compozitia obtinuta se asaza într-o tava unsa cu unt si tapetata cu zahar. Se niveleaza suprafata si se coace la cuptor, la o temperatura moderata, timp de 30 minute. Budinca coapta se lasa sa se raceasca putin si se portioneaza, servindu-se calda cu sirop de fructe deasupra.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii