autor:

maria mihalache

» » Aperitive

Budinca cu brocoli , telemea si kaizer

Autor: maria mihalache (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 15 iunie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: maria mihalache (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 15 iunie 2010

Ingrediente
.450 g brocoli, .150g telemea, .150 g kaizer, .unt cat o nuca, .2 oua, .150 g smantana, .un pahar cu lapte, .o legatura marar, .o rosie, .cateva fire de ceapa verde, .sare,piper

Dificultate: Medie Timp: 59h

4 voturi

Mod de preparare

Se pun buchetelele de brocoli intr-un vas cu apa si sare si se dau in cateva clocote.Se scot apoi cu ajutorul unei palete si se lasa la scurs intr-o strecuratoare.

Se unge un vas cu unt si se pun pe rand:un strat de brocolli, un strat de telemea rasa si un strat de kaizer taiat feliute.

Separat se face urmatorul amestec:se bat bine ouale, se amesteca cu smantana, se adauga laptele si apoi mararul taiat marunt.Se condimenteaza cu sare si piper si se amesteca bine.Acest amestec se toarna peste brocoli .Deasupra se pun cateva rondele de rosii si cateva fire de ceapa verde. Se da la cuptor si se lasa sa se rumeneasca.

Se poate servi atat calda cat si rece .

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca cu brocoli , telemea si kaizer" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Zacusca simpla

Zacusca simpla

Punem la cuptor vinetele ,ardeii grasi si iute pentru o ora la 250 de grade(cuptorul sa fie deja

3 voturi    1 comentariu
3h
Aperitive
Muraturi asortate

Muraturi asortate

Toate ingredientele feliate se aseaza in borcane, peste ele se toarna saramura. Borcanele se inchid

1 vot    1 comentariu
30 min
Aperitive

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Proca Constanta , 26 noiembrie 2013

    Arat bine si cred ca este gustoasa

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 27 iunie 2010

    Foarte aromata si apetisanta!

  • Fara foto

    maria mihalache , 17 iunie 2010

    Multumesc,Lenutica!

    • Fara foto

      maria mihalache , 17 iunie 2010

      Da Alina, sa stii ca este gustoasa.Pup!

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 16 iunie 2010

      tare faina si buna!

    • ALINA BANICA

      ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 15 iunie 2010

      Arata tare frumos si cred ca este si gustoasa!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

59h

4 voturi

Ingrediente

  • .450 g brocoli
  • .150g telemea
  • .150 g kaizer
  • .unt cat o nuca
  • .2 oua
  • .150 g smantana
  • .un pahar cu lapte
  • .o legatura marar
  • .o rosie
  • .cateva fire de ceapa verde
  • .sare,piper

Raporteaza reteta

Retete
de maria mihalache
Omleta cu ceapa rosie

Omleta cu ceapa rosie

Se spala ceapa,se taie marunt si se pune intr-o tigaie unde am pus ulei in prealabil.Se adauga si

4 voturi    17 comentarii
20 min
Aperitive cu oua
CIORBA DE FASOLE BOABE CU KAIZER

CIORBA DE FASOLE BOABE CU KAIZER

Fasolea se lasa de pe o zi pe alta la inmuiat.A doua zi se scurge de apa si se pune la fiert cu apa

25 voturi    7 comentarii
2h 30 min
Borsuri si Ciorbe
TARTA CU OREZ SI DOVLECEI

TARTA CU OREZ SI DOVLECEI

Se spala orezul si se fierbe in apa sarata.Separat , se caleste in ulei ceapa taiata marunt si dovleceii

4 voturi    8 comentarii
50 min
Budinci

Mihaela11 (Chef de cuisine)

Foarte aromata si apetisanta!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Briose aperitiv Briose aperitiv

Ouale se bat bine si se amesteca cu uleiul si laptele, peste care se adauga cascavalul taiat cubulete si ardeiul taiat fideluta. Se

3 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive
Sarmalute din foi de vita de vie ,fara carne(specific arab)