Se pun buchetelele de brocoli intr-un vas cu apa si sare si se dau in cateva clocote.Se scot apoi cu ajutorul unei palete si se lasa la scurs intr-o strecuratoare.
Se unge un vas cu unt si se pun pe rand:un strat de brocolli, un strat de telemea rasa si un strat de kaizer taiat feliute.
Separat se face urmatorul amestec:se bat bine ouale, se amesteca cu smantana, se adauga laptele si apoi mararul taiat marunt.Se condimenteaza cu sare si piper si se amesteca bine.Acest amestec se toarna peste brocoli .Deasupra se pun cateva rondele de rosii si cateva fire de ceapa verde. Se da la cuptor si se lasa sa se rumeneasca.
Se poate servi atat calda cat si rece .
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii