Se inmoaie feliile de franzela in laptele caldut, indulcit cu zahar si amestecat cu ouale.
Separat se curata caisele, se spala si se scot samburii.Se sparg cativa samburi, se curata de coaja si se taie marunt.
Se tapeteaza o forma de budinca cu unt si pesmet, se aseaza feliile de franzela inmuiate in lapte , apoi caisele, se presara zaharul vanilat si coaja de lamaie rasa si se pune restul feliilor si samburii taiati.Se toarna peste compozitie restul de lapte cu oua si zahar si se da la cuptor la foc potrivit, cca 45-50 minute.
Se rastoarna pe un platou si se serveste calda.
Se pune untul la topit in care se caleste ceapa taiata cubulete si usturoiul intreg.
Supa de ceapaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii