autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Budinca cu chimen si carne

Autor: claud1a04 (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 30 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: claud1a04 (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 30 martie 2009

Ingrediente
500 g carte tocata de vita, 4-5 cartofi (in functie de tava), 2 cepe, 4-5 castraveciori in otet, 2 oua, 2 linguri lapte ( sau lapte batut), sare, piper, chimen, marar

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se fierb cartofii in coaja, se curata si se taie felii (nu foarte subtiri). Ceapa se caleste in putin ulei, se adauga carnea tocata, sare, piper si chimen si se lasa pe foc pana incepe sa fiarba. Intr-o tava termorezistenta unsa cu putin ulei sau unt, se pune un rand de cartofi, apoi un rand de carnea, un alt rand de castraveti in otet taiati felii.

Se adauga peste inca un strat de cartofi si se toarna peste ei un amestec facut din 2 oua, 2 linguri lapte si putin marar tocat foarte marunt. Se da vasul la cuptor la foc mediu pana se rumenesc catofii deasupra. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca cu chimen si carne" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Varza cu costita la cuptor

Varza cu costita la cuptor

Se pune varza taiata marunt cu sare intr-un bol si se lasa o jumatate de ora. Se pune la fiert cu

1 vot    1 comentariu
2h
Mancaruri cu carne
Tocanita de miel

Tocanita de miel

Calim ceapa si morcovii, peste care adaugam bucatile de carne si lasam la fiert. Cand este gata facem

4 voturi    2 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 500 g carte tocata de vita
  • 4-5 cartofi (in functie de tava)
  • 2 cepe
  • 4-5 castraveciori in otet
  • 2 oua
  • 2 linguri lapte ( sau lapte batut)
  • sare
  • piper
  • chimen
  • marar

Raporteaza reteta

Retete
de claud1a04
Negresa de Craciun

Negresa de Craciun

1. Se ia un castron curat incapator se se separa 10 oua albusul se pune in castron separat

81 voturi    36 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Salata de boeuf cu piept de pui

Salata de boeuf cu piept de pui

Se spala pieptii de pui, se taie bucati si se pun la fiert cu condimente de pui. Se spala cartofii,

13 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Salate de legume
Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
PIEPT DE PUI CU SOS TERIYAKI