Incingeti cuptorul la 210gr.C. Spargeti ouale intr-un castron, peste zaharul pudra. Frecati-le bine, pana ce devin spumoase, dupa care incorporati, pe rand, faina, frisca, laptele - putin cate putin - si la sfarsit sosul, amestecand intruna.
Ungeti cu unt un vas de Jena si presarati in interiorul lui zaharul tos. Spalati si stergeti ciresele, indepartati coditele, puneti-le in forma si turnati peste ele aluatul preparat anterior.
Dati clafoutis-ul la cuptorul incins si lasati-l sa se coaca 30-35 de minute, pana ce se rumeneste frumos. Pudrati-l cu zahar tos si serviti-l caldut sau rece, dar nu de la frigider.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii