Intr-o tigaie se incalzeste uleiul si se prajeste leguma care folosim la budinca si lasam sa se raceasca.
Intr-un alt vas se amesteca restul ingridentelor,dupa care se adauga leguma pe care am prajito si amestecam bine.(se poate adauga o lingura praf de supa de legume sau praf de supa a legumei respective.)
Se toarna intr-o forma de budinca unsa cu putin ulei si se coace la 170- 180 de grade pina se rumeneste bine aproape 30-40 de minute.Este gustoasa calduta sau rece cu salata verde.
Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservantiRasfata-te cu o salata de dovlecei cruzi cu iaurt si usturoi – o reteta simpla, gustoasa si sanatoasa, perfecta pentru...
Salata de dovlecei cruzi cu iaurt si usturoi – reteta rapida, racoritoare si sanatoasaBucura-te de o salata de vara cu feta, rosii, castraveti si masline. O reteta simpla, rapida si sanatoasa, perfecta pentru...
Salata de vara cu feta, rosii, castraveti si masline. Reteta simpla, rapida si sanatoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii