Intr-o tigaie se incalzeste uleiul si se prajeste leguma care folosim la budinca si lasam sa se raceasca.
Intr-un alt vas se amesteca restul ingridentelor,dupa care se adauga leguma pe care am prajito si amestecam bine.(se poate adauga o lingura praf de supa de legume sau praf de supa a legumei respective.)
Se toarna intr-o forma de budinca unsa cu putin ulei si se coace la 170- 180 de grade pina se rumeneste bine aproape 30-40 de minute.Este gustoasa calduta sau rece cu salata verde.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii