Intr-o tigaie se incalzeste uleiul si se prajeste leguma care folosim la budinca si lasam sa se raceasca.
Intr-un alt vas se amesteca restul ingridentelor,dupa care se adauga leguma pe care am prajito si amestecam bine.(se poate adauga o lingura praf de supa de legume sau praf de supa a legumei respective.)
Se toarna intr-o forma de budinca unsa cu putin ulei si se coace la 170- 180 de grade pina se rumeneste bine aproape 30-40 de minute.Este gustoasa calduta sau rece cu salata verde.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii