Morcovii,taiati felii subtiri,se inabusa in putina apa.Cind sunt gata,se trec prin sita impreuna cu branza de vaca.Apoi se amesteca cu grisul fiert si cu faina.Separat,se freaca galbenusurile cu zahar,albusurile se bat spuma si se pune totul peste compozitia de branza cu morcovi,amestecind usor.Se pune in forma unsa cu unt si se fierbe in aburi,in cuptor. Pofta mare!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii