Reteta postata pe: 14 aprilie 2009
Ingrediente
500 gr.carne amestec tocata, 3 oua, 2 cepe, 5 linguri cu pasta de tomate, 100 gr.cascaval, 700 gr.cartofi, 2 linguri cu margarina, 200 ml lapte, 1 legatura patrunjel verde, 1 legatura marar verde, ulei, sare, piper.
Dificultate: Medie | Timp: 1h
Mod de preparare
Spala cartofii, fierbe-i in coaja in apa cu sare, dupa care curatati de coaja. Din cartofi, margarina, un praf de sare si lapte, pregateste un piure da cartofi. Separat caleste ceapa in ulei, apoi adauga carnea tocata, pasta de tomate, sare, piper si lasa sa scada. Dupa ce a scazut, toarna ouale batute si verdeata tocata. Pune amesteculde carne intr-o forma unsa cu margarina si tapetata cu pesmet. Acopera cu piureul de cartofi si lasa la cuptor 30 minute.
Spre final, presara deasupra cascaval ras.
E un deliciu. Pofta Buna
mira (Chef de cuisine) , 11 februarie 2013
Cred ca este un deliciu!