Spala cartofii, fierbe-i in coaja in apa cu sare, dupa care curatati de coaja. Din cartofi, margarina, un praf de sare si lapte, pregateste un piure da cartofi. Separat caleste ceapa in ulei, apoi adauga carnea tocata, pasta de tomate, sare, piper si lasa sa scada. Dupa ce a scazut, toarna ouale batute si verdeata tocata. Pune amesteculde carne intr-o forma unsa cu margarina si tapetata cu pesmet. Acopera cu piureul de cartofi si lasa la cuptor 30 minute.
Spre final, presara deasupra cascaval ras.
E un deliciu. Pofta Buna

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii