autor:

Eniko Dindareanu

» » Budinci

BUDINCA DE CARNE - ENY -

Autor: Eniko Dindareanu (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 14 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Eniko Dindareanu (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 14 aprilie 2009

Ingrediente
500 gr.carne amestec tocata, 3 oua, 2 cepe, 5 linguri cu pasta de tomate, 100 gr.cascaval, 700 gr.cartofi, 2 linguri cu margarina, 200 ml lapte, 1 legatura patrunjel verde, 1 legatura marar verde, ulei, sare, piper.

Dificultate: Medie Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Spala cartofii, fierbe-i in coaja in apa cu sare, dupa care curatati de coaja. Din cartofi, margarina, un praf de sare si lapte, pregateste un piure da cartofi. Separat caleste ceapa in ulei, apoi adauga carnea tocata, pasta de tomate, sare, piper si lasa sa scada. Dupa ce a scazut, toarna ouale batute si verdeata tocata. Pune amesteculde carne intr-o forma unsa cu margarina si tapetata cu pesmet. Acopera cu piureul de cartofi si lasa la cuptor 30 minute.
Spre final, presara deasupra cascaval ras.
E un deliciu. Pofta Buna
Daca ti-a placut reteta noastra "BUDINCA DE CARNE - ENY -" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Budinci
Crema dubla

Crema dubla

Mmmmm!!..ciocolata, vanilie şi fructe…Ce combinaţie mai bună ți-ai putea dori? Spălăm

2 voturi    0 comentarii
25 min
Budinci
Sarlota cu mandarine, crema de branza si frisca

Sarlota cu mandarine, crema de branza si frisca

Combinatia dintre crema de branza, mandarine si frisca este super. Un desert usor de facut si foarte

0 voturi    0 comentarii
15 min
Budinci

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii

  • mira (Chef de cuisine) , 11 februarie 2013

    Cred ca este un deliciu!

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 05 mai 2010

    Foarte buna!

Dificultate

Medie

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • 500 gr.carne amestec tocata
  • 3 oua
  • 2 cepe
  • 5 linguri cu pasta de tomate
  • 100 gr.cascaval
  • 700 gr.cartofi
  • 2 linguri cu margarina
  • 200 ml lapte
  • 1 legatura patrunjel verde
  • 1 legatura marar verde
  • ulei
  • sare
  • piper.

Raporteaza reteta

Retete
de Eniko Dindareanu
COZONAC ARDELENESC  - ENY  -

COZONAC ARDELENESC - ENY -

Se dizolva drojdia in 1/2 litru lapte caldut cu 3 lingurite de zahar si putina faina (pentru maia).

72 voturi    14 comentarii
3h
Dulciuri diverse
Tort rapid de ciocolata - ENY -

Tort rapid de ciocolata - ENY -

Mod de preparare: Mai intai preparam cremele coform instructiunilor de pe verso, apoi pregatim siropul

21 voturi    7 comentarii
30 min
Torturi
Tort rapid de caramel  - ENY -

Tort rapid de caramel - ENY -

Mai intai preparam cremele coform instructiunilor de pe verso, apoi pregatim siropul pentru blat.

20 voturi    9 comentarii
30 min
Torturi

mira (Chef de cuisine)

Cred ca este un deliciu!

Retete

din Budinci

Budinca de paste cu ton salata si branza Budinca de paste cu ton salata si branza

Se fierb pastele in multa apa cu sare pana sant aproape moi-al dente.Se stropesc cu 2-3 linguri de ulei de masline ca sa nu se lipeasca

8 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Budinci
Crema de lamaie Crema de lamaie

Economica, sănătoasă și ușor de facut. Cea mai buna crema este cea făcută în casă. Se poate folosi pentru prajituri, rulade

4 voturi    0 comentarii
20 min
Budinci
Budinca de cozonac