Budinca de cartofi

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa
Budinca de cartofi

Ingrediente

  • - 5 cartofi
  • - 3 oua
  • - 3-4 linguri smantana
  • - 150 g telemea de oi
  • - pesmet

Mod de preparare

Se fierb cartofii in coaja,in apa cu sare.Se scurg de apa si se decojesc,apoi se taie felii groase.Se amesteca branza data prin razatoarea cu ochiuri mari,cele trei galbenusuri si smantana,Se bat albusurile spuma dupa care se incorporeaza in amestecul mentionat anterior.Se unge o forma cu unt si se tapeteaza cu pesmet.Aici se aseaza straturi alcatuite din cartofi si amestecul de branza:un strat de cartofi,unul de branza si tot asa.Se introduce in cuptor pentru 30-40 de minute la foc potrivit.Se serveste calda.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache

Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache

Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache. Descopera cum sa prepari rapid aceste...

Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache
Supa crema de ciuperci

Supa crema de ciuperci

Intr-o craticioara, punem 3-4 linguri de ulei de masline si calim ceapa taiata marunt.

Supa crema de ciuperci
Ficatei de pui in sos de lapte

Ficatei de pui in sos de lapte

Ficatei de pui in sos de lapte
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise