Se pun cartofii decojiti la fiert pentru aprox. 30 de minute.
Dupa ce s-au fiert cartofii, putem sa aprindem cuptorul si sa continuam astfel: cartofii (calzi) se taie cubulete, apoi se amesteca cu branza rasa, 1 ou crud, smantana. Daca branza este nesarata, atunci putem pune pana la 1/2 de lingurita cu sare.
Punem amestecul intr-o tava unsa cu ulei. Se fac niste adancituri si se pun cele 4 oua (1/portie).
Adaugam si ciuperci pe portiile celor care iubesc ciupercile. Eu fac 2 portii cu ciuperci si 2 fara.
Se orneaza cu felii de ardei rosu, gustul dulce da o savoare minunata acestui fel de mancare.
In final, se rade cascaval deasupra.
Dam la cuptor cam 30 de minute, la foc mediu.
Se serveste calda.
Pofta Buna!
Intr-un bol micut, trebuie sa punem drojdia impreuna cu 60 ml lapte.
Gogosi cu ciocolataDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii