Un preparat foarte gustos atunci cand nu stii ce sa faci cu pieptul de pui ramas de la un pui facut la cuptor!
Cartofii ii curatam, ii taiem cuburi si ii punem la fiert atat cat sa poate intra furculita in ei.
Intre timp taiem pieptul de pui si ardeiul rosu cubulete.
Intr-un bol batem cele 3 oua cu putina sare, punem si smantana, amestecam bine cu un tel, apoi adaugam pieptul de pui cu ardeiul si putin patrunjel verde, amestecam pana omogenizam bine totul.
Ungem o tava cu unt si pe peretii acesteia si asezam cartofii fierti, pe care i-am scurs de apa, ii condimentam dupa gust, iar peste cartofi, adaugam compozitia de oua cu carne si nivelam frumos toata suprafata si la final presaram jumatate din cantitatea de cascaval ras. Dam tava la cuptor pentru cca.20 minute, scoatem tava, presaram restul de cascaval si mai lasam tava inca 5 minute in cuptor.
Se serveste calda cu muraturi, dar este foarte buna si rece!
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii