Se pune laptele de cocos cald(pentru a se dizolva smantana stransa deasupra)intr-un bol,se adauga mierea,apa de flori de portocal,semintele,se amesteca cu telul sa se dizolve mierea apoi se lasa deoparte acoperit,pana cand semintele s-au umflat,au absorbit tot lichidul iar aspectul este ca budinca;se imparte in cupe sau boluri,se pun deasupra fructele goji felii de cocos deshidratat apoi se lasa la frigider pana in momentul servirii.
Este o reteta usoara,sanatoasa,hranitoare si poate fi considerata si un desert de post.
Se rupe conopida buchetele si se pune la fiert in apa cu sare timp de 5 minute.
Pasta primavera conopida, rosii cherry si baby spanacReteta de negresa pufoasa de post. Negresa pufoasa de post reteta simpla si delicioasa. Reteta de negresa cu gem. Negresa de...
Negresa pufoasa de postRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii