Se pune pesmetul intr-un castron, se adauga laptele si smantana, se amesteca si se lasa 5 minute sa se inmoaie bine. Separat se freaca untul cu zaharul si se adauga gabenusurile, pe rand, romul si cacaua. Se inglobeaza pesmetul si nucile macinate, iar la sfarsit se adauga albusurie batute spuma. Se toarna compozitia in forme unse si tapetate cu faina.
Se introduc la cuptor, la foc potrivit, pentru aproximativ 45 de minute.
Se serveste garnisita cu fructe zaharisite.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii