Din faina , oua, un praf de sare, sifon si lapte se prepara un aluat din care se face clatite pe care le prajesti putin in ulei incins.Se fierbe conopida in apa cu sare timp de 15-20 de minute, se scurge apoi se desface in bucatele.Se unge o forma rotunda cu unt si se aseaza un rand de clatite, un rand de buchetele de conopida peste care se presara cascavalul ras si se continua asa pana se termina cu clatita deasupra, peste care se toarna smantana.Se pune la cuptor pentru 15 minute.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii