Se fierbe creierul curatat de cojite in apa cu sare si lamaie. Se scurge, se paseaza usor si se prajeste rapid in 50 ml unt. Deasupra creierului de adauga o pasta obtinuta dintr-o lingura de faina si smanatana. Se amesteca pe aragazul dat la foc mic, pana cand se leaga, condimentandu-se la final cu piper si sare. Intr-un vas yena rotund uns cu unt se aseaza o foaie de clatita care se unge cu 3 - 4 linguri din amestecul obtinut. Se aseaza straturi pana se umple vasul. Deasupra se unge cu sosul alb (Se topesc in unt 3 linguri de faina pana devin nisipoase si se completeaza treptat cu laptele pana devine o crema). Se pune la cuptor la foc mediu pentru 20-30 de minute. Se poate servi calda sau rece, taiata felii.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii