Autor:
oana (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 26 mai 2008
Ingrediente
1 conopida, 3 catei de usturoi, 200g de cascaval, 1/2 l lapte, 1 lg. faina, sare,piper, ulei.
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
Mod de preparare
Se fierbe conopida taiata in buchetele mai mari. Se face un sos alb din faina si lapte in care adaugam 1/2 din cascaval razuit.Conopida se pune intr-un vas termorezistent. Se toarna peste conopida sosul apoi se presara restul de cascaval si se da la cuptor pana se gratineaza.
Daca ti-a placut reteta noastra "budinca de conopida" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Pasul 1:
Incalzim cuptorul.
Pregatim aragazul si o cratita in care punem apa la fiert. Punem sare
Intr-o oala mai mare am pus la fiert conopida in buchete mai mici, iar intr-o oala mai mica am pus
76 voturi
14 comentarii
1h
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
constanta proca (Chef de cuisine) , 19 august 2010
Super !