budinca de conopida

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 conopida
  • 3 catei de usturoi
  • 200g de cascaval
  • 1/2 l lapte
  • 1 lg. faina
  • sare
  • piper
  • ulei.

Mod de preparare

Se fierbe conopida taiata in buchetele mai mari. Se face un sos alb din faina si lapte in care adaugam 1/2 din cascaval razuit.Conopida se pune intr-un vas termorezistent. Se toarna peste conopida sosul apoi se presara restul de cascaval si se da la cuptor pana se gratineaza.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu foi de napolitana

Prajitura cu foi de napolitana

Reteta de prajitura cu foi de napolitana. Cum prepari prajitura cu foi de napolitana reteta simpla, rapida, fara coacere.

Prajitura cu foi de napolitana
Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare
Musaca de toamna

Musaca de toamna

Se indeparteaza cotorul la vinete, se spala, se sterg si se taie pe lung, in feliii groase de 1 cm.

Musaca de toamna
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor