autor:

Georgeta Dumitrescu

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Budinca de conopida cu orez si ciuperci

Autor: Georgeta Dumitrescu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 octombrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Georgeta Dumitrescu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 octombrie 2009

Ingrediente
500 gr.conopida, 100 gr.orez, 1/2-pachet de unt sau marina, 1 ceapa, 250 ml.de lapte, 3 linguri de ulei, 1 cutie cu ciuperci, sare, si verdeata

Dificultate: Medie Timp: 1h 10 min

3 voturi

Mod de preparare

Buchetelele de conopida se spala si se fierb pe jumatate in apa amestecata cu laptele si sare.Se scot intr-o strecuratoare.In apa in care s-a fiert conopida se fierbe si orezul tot pe jumatate.In tigaie cu ulei se calesc ceapa impreuna cu ciupercile si se amesteca apoi cu orezul.
Intr-o cratita unsa cu putin ulei se aseaza buchetelele de comopida si apoi se toarna orezul cu ciupercile.Se da cratita la cuptor cca 15 minute.Se serveste cu verdeata tocata marunt presarata deasupra.
Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de conopida cu orez si ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciupercute umplute

Ciupercute umplute

Curatam ciupercile,le spalam si le scurgem bine apoi le scoatem piciorusul si cu o lingurita scobim

10 voturi    4 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciuperci invelite

Ciuperci invelite

Cartofii se curata si se pun la fiert taiati in bucati mari, in apa cu sare. Ciupercile se spala

8 voturi    15 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Draga Luciana , 26 octombrie 2013

    cum comand

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 09 august 2010

    Super !

Dificultate

Medie

Timp

1h 10 min

3 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Dovlecei pane cu branza de vaci Dovlecei pane cu branza de vaci

Dovleceii ii curatam de coaja, ii taiem felii de cca 1cm grosime, ii saram pe ambele parti si asezam intr-o strecuratoare, ii lasam

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Vinete pane in crusta crocanta Vinete pane in crusta crocanta

Vanata o spalam si o stergem cu un servetel de bucatarie. Taiem felii groase de cca 1 cm grosime, le aliniem si le saram pe ambele

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive
Piure de cartofi