Se taie cornutile in rondele mai mari, apoi se pune zahar dupa gust. Se adauga laptele fierbinte. Se lasa sa se incorporeze laptele in cornuri. Se separa ouale, galbenusul se freaca cu zahar, albusurile se bat spuma. Se adauga galbenusurile peste cornuri si se amesteca bine. Se adauga albusurile batute spuma peste compozitia de cornuri. Se toarna compozitia intr-un vas yena si se introduce la cuptor.
Se serveste atat cald, cat si rece, cu sos de caramel.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii