Se taie cozonacul in cubulete mai mari,se pun intr-o tava unsa cu unt,se amesteca cu fulgii de ciocolata si fructele si se lasa deoparte;intr-un castron se amesteca ouale batute cu arome,zahar si lapte,apoi se rastoarna peste cozonac si se apasa putin cu o lingura ca toate bucatile sa se imbibe cu lapte;se lasa la cuptor 30-40min.la foc moderat,depinde de cuptorul fiecaruia.Cand in tava nu mai este lichid si budinca este rumenita,se opreste focul iar dupa ce s-a racit se serveste
Este o reteta foarte buna,pregatita cu cozonacul uscat, ramas de la sarbatori.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii