Budincă de dovlecei

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Budincă de dovlecei

Ingrediente

  • 4 ouă
  • 1 dovlecel
  • 4 linguri de caşcaval ras
  • 150 ml de lapte
  • 3 linguri de pesmet
  • câteva feliuţe de ardei gras si de ardei iute
  • 1 roşie
  • 1 lingură de unt sau de ulei
  • piper
  • sare după gust.

Mod de preparare

Tai dovleceii cubuleţe,îi amesteci cu pesmet şi caşcaval ras.Îi pui în tava unsă şi presărată cu pesmet.Se bat ouăle cu piper si sare(eu am pus amestec de legume,bază pentru mâncăruri fără conservanţi),apoi adaugi laptele.Torni peste dovleceii din tavă şi dai la cuptor la foc potrivit,până devine uşor aurie.Când se mai întăreşte,se pot pune felii de roşii deasupra pentru aspect.

Se serveşte caldă cu salată.Eu am făcut salată de varză.

Această budincă se poate face şi cu vinete.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Placinta cu branza proaspata de vaci

Placinta cu branza proaspata de vaci

Placinta cu branza proaspata de vaci
Tarta cu oua pentru micul dejun

Tarta cu oua pentru micul dejun

Tarta cu oua pentru micul dejun

Tarta cu oua pentru micul dejun
Salata cu paste, piept de pui si porumb

Salata cu paste, piept de pui si porumb

Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

Salata cu paste, piept de pui si porumb
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise