Budincă de dovlecei

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Budincă de dovlecei

Ingrediente

  • 4 ouă
  • 1 dovlecel
  • 4 linguri de caşcaval ras
  • 150 ml de lapte
  • 3 linguri de pesmet
  • câteva feliuţe de ardei gras si de ardei iute
  • 1 roşie
  • 1 lingură de unt sau de ulei
  • piper
  • sare după gust.

Mod de preparare

Tai dovleceii cubuleţe,îi amesteci cu pesmet şi caşcaval ras.Îi pui în tava unsă şi presărată cu pesmet.Se bat ouăle cu piper si sare(eu am pus amestec de legume,bază pentru mâncăruri fără conservanţi),apoi adaugi laptele.Torni peste dovleceii din tavă şi dai la cuptor la foc potrivit,până devine uşor aurie.Când se mai întăreşte,se pot pune felii de roşii deasupra pentru aspect.

Se serveşte caldă cu salată.Eu am făcut salată de varză.

Această budincă se poate face şi cu vinete.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Ghiveci de legume cu oua romanesti

Ghiveci de legume cu oua romanesti

Se taie ceapa pestisor si se caleste in 2 linguri ulei.

Ghiveci de legume cu oua romanesti
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ceapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata
Negresa cu glazura de ciocolata.

Negresa cu glazura de ciocolata.

Negresa cu glazura de ciocolata.
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor