autor:

Dayonara

» » , Mancaruri cu carne, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Budinca de dovlecei cu carne de pui

Autor: Dayonara (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Dayonara (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 iunie 2009

Ingrediente
4 dovlecei, 1/2 kg carne de pui, 4 oua, 4 felii paine, o legatura marar, o felie de branza, sare piper, pesmet, ulei pt uns tava, cateva cubulete de unt

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

17 voturi

Mod de preparare

Se spala si se curata dovleceii, se dau pe razatoare.
Carnea de pui se fierbe si se taie cubulete.
Painea se faramiteaza, se inmoaie si apoi se scurge de surplusul de apa.
Ouale se bat.
Mararul se spala si se toaca marunt.
Toate aceste ingrediente se amesteca intr-un castron mai mare, pana se omogenizeaza.

Se unge o tava cu ulei si se tapeteaza cu pesmet.
Se aseaza in tava compozitia obtinuta, peste care se pun din loc in loc cateva cubulete de unt, iar deasupra branza rasa.
Se da la cuptor pana cand se rumeneste.
Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de dovlecei cu carne de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Fasole batuta

Fasole batuta

Se curata fasolea, se spala bine si se pune la muiat in apa de seara pana dimineata. A doua zi se

4 voturi    3 comentarii
2h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciuperci champignon al dente

Ciuperci champignon al dente

Se spala bine cu un buretel aspru ciupercile sub jet de apa sau intr-un castronel cu apa, dupa care

13 voturi    5 comentarii
20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 9 comentarii
  • Fara foto

  • catalina

    catalina (Chef de cuisine) , 01 octombrie 2010

    Ce bunatate!Mersi mult de reteta Dayonara.Ai 5 stelute de la mine si aici o poza.

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 03 august 2010

    Super !

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 06 iunie 2010

    Apetisanta!

    • mirey

      mirey (Chef de cuisine) , 20 mai 2010

      Foarte apetisanta...Felicitari!

    • Fara foto

      Gabriela (Chef de cuisine) , 01 iulie 2009

      Felicitari! Am adaugat-o la retele mele favorite! :)

    • tradaro

      tradaro (Chef de cuisine) , 29 iunie 2009

      O reteta frumoasa, aspectuoasa, sanatoasa si cred ca este si gustoasa. Imi place. Felicitari!

    • Dayonara

      Dayonara (Chef de cuisine) , 27 iunie 2009

      Raspuns pentru burdulea maria elena: Te rog sa imi spui cum ti-a iesit ;)

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 27 iunie 2009

      Arata grozav...

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 26 iunie 2009

      Trebuie sa fie gustos, am notat reteta pt ca acum e sezonul dovleceilor.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

17 voturi

Ingrediente

  • 4 dovlecei
  • 1/2 kg carne de pui
  • 4 oua
  • 4 felii paine
  • o legatura marar
  • o felie de branza
  • sare piper
  • pesmet
  • ulei pt uns tava
  • cateva cubulete de unt

Raporteaza reteta

Retete
de Dayonara
Barcute de cartofi umplute cu branza

Barcute de cartofi umplute cu branza

Cartofii se fierb integi, se curata si se dau in doua, pe lung, se scobesc ca niste barcute pentru

5 voturi    7 comentarii
45 min
Aperitive
Gratin de cartofi cu pui

Gratin de cartofi cu pui

Cartofii se curata si se fierb. Cand sunt fierti se taie rondele. Separat se fierbe bine carnea de

21 voturi    9 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Dovlecei cu cartofi la cuptor

Dovlecei cu cartofi la cuptor

Dovleceii se curata si se dau pe razatoare. Cartofii se curata, se taie bucati mai mici si se fierb. Intr-o

19 voturi    18 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

catalina (Chef de cuisine)

Ce bunatate!Mersi mult de reteta Dayonara.Ai 5 stelute de la mine si aici o poza.

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Frittata cu vinete Frittata cu vinete

Se sfarama fideaua si se presara in tava in care s-a pus hartie de copt, (are rol de a trage surplusul de lichid). Se adauga un rand

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Tarta rustica cu blat aromat din gris Tarta rustica cu blat aromat din gris

Se amesteca faina cu grisul, se face o adancitura in mijloc si adaugam untul topit, ouale, sare, ierburile aromate de Provence, chimenul;

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Tocanita de ceapa cu ficat de vitel