Se spala si se curata dovleceii, se dau pe razatoare.
Carnea de pui se fierbe si se taie cubulete.
Painea se faramiteaza, se inmoaie si apoi se scurge de surplusul de apa.
Ouale se bat.
Mararul se spala si se toaca marunt.
Toate aceste ingrediente se amesteca intr-un castron mai mare, pana se omogenizeaza.
Se unge o tava cu ulei si se tapeteaza cu pesmet.
Se aseaza in tava compozitia obtinuta, peste care se pun din loc in loc cateva cubulete de unt, iar deasupra branza rasa.
Se da la cuptor pana cand se rumeneste.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii