autor:

Dayonara

» » , Mancaruri cu carne, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Budinca de dovlecei cu carne de pui

Autor: Dayonara (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Dayonara (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 iunie 2009

Ingrediente
4 dovlecei, 1/2 kg carne de pui, 4 oua, 4 felii paine, o legatura marar, o felie de branza, sare piper, pesmet, ulei pt uns tava, cateva cubulete de unt

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

32 voturi

Mod de preparare

Se spala si se curata dovleceii, se dau pe razatoare.
Carnea de pui se fierbe si se taie cubulete.
Painea se faramiteaza, se inmoaie si apoi se scurge de surplusul de apa.
Ouale se bat.
Mararul se spala si se toaca marunt.
Toate aceste ingrediente se amesteca intr-un castron mai mare, pana se omogenizeaza.

Se unge o tava cu ulei si se tapeteaza cu pesmet.
Se aseaza in tava compozitia obtinuta, peste care se pun din loc in loc cateva cubulete de unt, iar deasupra branza rasa.
Se da la cuptor pana cand se rumeneste.
Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de dovlecei cu carne de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Mancare de Vinete

Mancare de Vinete

Se curata vinetele partial de coaja si se spala, se pun apoi in apa cu sare pentru 20 minute. Se

2 voturi    1 comentariu
1h 10 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Supa-crema cu sfecla si dovleac

Supa-crema cu sfecla si dovleac

1. Ceapa se taie marunt si se caleste putin in 2 linguri ulei. 2. Se adauga restul legumelor taiate

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 9 comentarii
  • Fara foto

  • catalina

    catalina (Chef de cuisine) , 01 octombrie 2010

    Ce bunatate!Mersi mult de reteta Dayonara.Ai 5 stelute de la mine si aici o poza.

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 03 august 2010

    Super !

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 06 iunie 2010

    Apetisanta!

    • mirey

      mirey (Chef de cuisine) , 20 mai 2010

      Foarte apetisanta...Felicitari!

    • Fara foto

      Gabriela (Chef de cuisine) , 01 iulie 2009

      Felicitari! Am adaugat-o la retele mele favorite! :)

    • tradaro

      tradaro (Chef de cuisine) , 29 iunie 2009

      O reteta frumoasa, aspectuoasa, sanatoasa si cred ca este si gustoasa. Imi place. Felicitari!

    • Dayonara

      Dayonara (Chef de cuisine) , 27 iunie 2009

      Raspuns pentru burdulea maria elena: Te rog sa imi spui cum ti-a iesit ;)

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 27 iunie 2009

      Arata grozav...

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 26 iunie 2009

      Trebuie sa fie gustos, am notat reteta pt ca acum e sezonul dovleceilor.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

32 voturi

Ingrediente

  • 4 dovlecei
  • 1/2 kg carne de pui
  • 4 oua
  • 4 felii paine
  • o legatura marar
  • o felie de branza
  • sare piper
  • pesmet
  • ulei pt uns tava
  • cateva cubulete de unt

Raporteaza reteta

Retete
de Dayonara
Barcute de cartofi umplute cu branza

Barcute de cartofi umplute cu branza

Cartofii se fierb integi, se curata si se dau in doua, pe lung, se scobesc ca niste barcute pentru

5 voturi    7 comentarii
45 min
Aperitive
Gratin de cartofi cu pui

Gratin de cartofi cu pui

Cartofii se curata si se fierb. Cand sunt fierti se taie rondele. Separat se fierbe bine carnea de

21 voturi    9 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Dovlecei cu cartofi la cuptor

Dovlecei cu cartofi la cuptor

Dovleceii se curata si se dau pe razatoare. Cartofii se curata, se taie bucati mai mici si se fierb. Intr-o

27 voturi    18 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

catalina (Chef de cuisine)

Ce bunatate!Mersi mult de reteta Dayonara.Ai 5 stelute de la mine si aici o poza.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Pui chinezesc cu paste si castane Pui chinezesc cu paste si castane

Taiem pieptul de pui spalat bine in fasii lunguiete. Punem bucatile rezultate intr-un castron impreuna cu sosul de soia, coniacul,

0 voturi    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
Tarta cu legumele toamnei Tarta cu legumele toamnei

Pregatim o tava cu dimensiunea de 30/40 cm. sau doua mai mici de 15/20 cm. Pentru inceput pregatim aluatul: 1.Punem intr-un castron

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
VARZA DULCE CU KAISER