Ingrediente
4 dovlecei, 1/2 kg carne de pui, 4 oua, 4 felii paine, o legatura marar, o felie de branza, sare piper, pesmet, ulei pt uns tava, cateva cubulete de unt
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 30 min
33 voturi
Mod de preparare
Carnea de pui se fierbe si se taie cubulete.
Painea se faramiteaza, se inmoaie si apoi se scurge de surplusul de apa.
Ouale se bat.
Mararul se spala si se toaca marunt.
Toate aceste ingrediente se amesteca intr-un castron mai mare, pana se omogenizeaza.
Se unge o tava cu ulei si se tapeteaza cu pesmet.
Se aseaza in tava compozitia obtinuta, peste care se pun din loc in loc cateva cubulete de unt, iar deasupra branza rasa.
Se da la cuptor pana cand se rumeneste.
mirey (Chef de cuisine) , 20 mai 2010
Foarte apetisanta...Felicitari!
Gabriela (Chef de cuisine) , 01 iulie 2009
Felicitari! Am adaugat-o la retele mele favorite! :)
tradaro (Chef de cuisine) , 29 iunie 2009
O reteta frumoasa, aspectuoasa, sanatoasa si cred ca este si gustoasa. Imi place. Felicitari!
Dayonara (Chef de cuisine) , 27 iunie 2009
Raspuns pentru burdulea maria elena: Te rog sa imi spui cum ti-a iesit ;)
valentina ionita (Chef de cuisine) , 27 iunie 2009
Arata grozav...
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 26 iunie 2009
Trebuie sa fie gustos, am notat reteta pt ca acum e sezonul dovleceilor.