Dam pe razatoarea mare cascavalul si branza.Spalam si curatam dovleceii,ii taiem rondele si ii vom pune intr-o tava de yenna.Vom pune un rand de dovlecel,un rand de branza,un rand de dovlecel,un rand de cascaval,si asa pana sus,deoarece deasupra vom pune cascaval ras din abundenta.Adaugam o ceasca de lapte dulce, cat sa acopere randurile de doblecel si dam la cuptor pentru cel putin 60-80 de minute la foc mic.Inainte cu 15 minute de a inchide focul la cuptor,scoatem tava si adaugam ouale batute spuma si branza feta de capra taiata cubulete care este foarte moale si se va intinde pe budinca.Aceasta branza este foarte delicioasa si destul de sarata,astfel incat numai este nevoie de sare.Presaram si un praf de menta si bagam, iar la cuptor pentru inca 15 minute.Mentionez ca lasam budinca sa se raceasca in cuptor si apoi o taiem.Este o budinca tare delicioasa si fara prea multa grasime.Pofta buna !!!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii