autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

budinca de fasole verde cu rosii

Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 iunie 2008

Ingrediente
1 kg fasole verde, 1 legatura ceapa verde, 3-4 rosii, 6 oua, 50 g costita afumata, 100 ml lapte dulce, 1 lingura faina, 1 legatura verdeata, ulei

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

se spala bine fasolea si se pune la fiert in apa cu sare.Se oparasc rosiile, se curata de coaja si se taie cubulete.Costita se taie felite, apoi se pune la prajit in putin ulei, apoi se pune ceapa taiata marunt si se lasa sa se rumeneasca impreuna.Se unge un vas cu uleisi se aseaza un strat de fasole, unul de rosii, unul de costita cu ceapa prajita si se continua pana se termina toate.Galbenusurile se amesteca cu laptele si faina, iar separat se bat albusurile spuma.Albusurile se adauga in compozitia de galbenusuri, se pune verdeata tocata, se potriveste de sare si se toarna sosul peste fasole si rosii.Budinca se da la cuptor pentru 20 - 25 minute, pentru a se gratina.
Daca ti-a placut reteta noastra "budinca de fasole verde cu rosii" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Dovlecei prajiti cu ou, rosii si usturoi

Dovlecei prajiti cu ou, rosii si usturoi

1. Dovleceii se curata de coaja, se taie rondele si se sareaza putin. 2. Se trec prin ou batut,

10 voturi    4 comentarii
15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Rulada din ardei rosii umpluta cu crema de branza

Rulada din ardei rosii umpluta cu crema de branza

Separam ouale, galbenusurile le amestecam intr-un vas cu uleiul, pasta de ardei, smantana, faina,

3 voturi    2 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 18 august 2010

    Este foarte buna.

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • 1 kg fasole verde
  • 1 legatura ceapa verde
  • 3-4 rosii
  • 6 oua
  • 50 g costita afumata
  • 100 ml lapte dulce
  • 1 lingura faina
  • 1 legatura verdeata
  • ulei

Raporteaza reteta

Retete
de antoanela
MUCENICI DOBROGENI

MUCENICI DOBROGENI

In seara de 8 martie, se face aluatul din care se modeleaza mucenicii. Se fac snururi lungi si subtiri

6 voturi    6 comentarii
1h
Dulciuri diverse
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Este foarte buna.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ciorba de legume cu perisoare Ciorba de legume cu perisoare

Legumele le spalam si curatam bine. Morcovii,patrunjelul si telina le taiem in cubulete sau rondele (in functie de preferinta). Ceapa

0 voturi    0 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Ciorba taraneasca de porc cu varza murata Ciorba taraneasca de porc cu varza murata

Carnea o portionam in cubulete mici pe care le rumenim putin, pe toate partile, in ulei sau unt. Varza murata o maruntim dupa preferinta. Dupa

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Borsuri si Ciorbe
Tarte pufoase cu ciuperci salbatice