autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

budinca de fasole verde cu rosii

Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 iunie 2008

Ingrediente
1 kg fasole verde, 1 legatura ceapa verde, 3-4 rosii, 6 oua, 50 g costita afumata, 100 ml lapte dulce, 1 lingura faina, 1 legatura verdeata, ulei

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

se spala bine fasolea si se pune la fiert in apa cu sare.Se oparasc rosiile, se curata de coaja si se taie cubulete.Costita se taie felite, apoi se pune la prajit in putin ulei, apoi se pune ceapa taiata marunt si se lasa sa se rumeneasca impreuna.Se unge un vas cu uleisi se aseaza un strat de fasole, unul de rosii, unul de costita cu ceapa prajita si se continua pana se termina toate.Galbenusurile se amesteca cu laptele si faina, iar separat se bat albusurile spuma.Albusurile se adauga in compozitia de galbenusuri, se pune verdeata tocata, se potriveste de sare si se toarna sosul peste fasole si rosii.Budinca se da la cuptor pentru 20 - 25 minute, pentru a se gratina.
Daca ti-a placut reteta noastra "budinca de fasole verde cu rosii" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Cartofi noi cu paprika iute afumată, brânză albastră și parmezan

Cartofi noi cu paprika iute afumată, brânză albastră și parmezan

Cartofii bine spălați, necurățați de coajă, se pun la fiert în apă rece, până sunt aproape

2 voturi    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Sufleu de conopida cu piept de pui

Sufleu de conopida cu piept de pui

Conopida se desface in buchetele si se pune la fiert in apa cu sare. Se fierbe 10-15 minute Untul,

12 voturi    3 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 18 august 2010

    Este foarte buna.

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • 1 kg fasole verde
  • 1 legatura ceapa verde
  • 3-4 rosii
  • 6 oua
  • 50 g costita afumata
  • 100 ml lapte dulce
  • 1 lingura faina
  • 1 legatura verdeata
  • ulei

Raporteaza reteta

Retete
de antoanela
MUCENICI DOBROGENI

MUCENICI DOBROGENI

In seara de 8 martie, se face aluatul din care se modeleaza mucenicii. Se fac snururi lungi si subtiri

6 voturi    6 comentarii
1h
Dulciuri diverse
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Este foarte buna.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Tocanita de carne cu legume si piure de cartofi Tocanita de carne cu legume si piure de cartofi

Carnea o spalam bine si o taiem bucatele potrivite, eliminand toate fibrele si grasimea in exces. In tigaia in care vom gati incalzim

2 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Pulpite de pui cu mancarica de stevie si leurda Pulpite de pui cu mancarica de stevie si leurda

Intr-un vas cu capac punem usturoiul trecut prin presa, uleiul de masline, vinul, zeama de lamaie, boiaua, sarea si piperul. Le amestecam

1 vot    0 comentarii
50 min
Delicii sanatoase de la bloggeri
Cartofi noi cu paprika iute afumată, brânză albastră și parmezan