autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

budinca de fasole verde cu rosii

Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 iunie 2008

Ingrediente
1 kg fasole verde, 1 legatura ceapa verde, 3-4 rosii, 6 oua, 50 g costita afumata, 100 ml lapte dulce, 1 lingura faina, 1 legatura verdeata, ulei

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

se spala bine fasolea si se pune la fiert in apa cu sare.Se oparasc rosiile, se curata de coaja si se taie cubulete.Costita se taie felite, apoi se pune la prajit in putin ulei, apoi se pune ceapa taiata marunt si se lasa sa se rumeneasca impreuna.Se unge un vas cu uleisi se aseaza un strat de fasole, unul de rosii, unul de costita cu ceapa prajita si se continua pana se termina toate.Galbenusurile se amesteca cu laptele si faina, iar separat se bat albusurile spuma.Albusurile se adauga in compozitia de galbenusuri, se pune verdeata tocata, se potriveste de sare si se toarna sosul peste fasole si rosii.Budinca se da la cuptor pentru 20 - 25 minute, pentru a se gratina.
Daca ti-a placut reteta noastra "budinca de fasole verde cu rosii" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
.  Budincă de vinete

. Budincă de vinete

Se preîncălzeşte cuptorul la 200 grade. Se încinge uleiul de măsline şi se rumenesc feliile

5 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Cartofi cu ciuperci la cuptor

Cartofi cu ciuperci la cuptor

Mai intai punem un vas cu apa la fiert in care adaugam cartofii in coaja. Ii fierbem 20-25 minute,

103 voturi    25 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 18 august 2010

    Este foarte buna.

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • 1 kg fasole verde
  • 1 legatura ceapa verde
  • 3-4 rosii
  • 6 oua
  • 50 g costita afumata
  • 100 ml lapte dulce
  • 1 lingura faina
  • 1 legatura verdeata
  • ulei

Raporteaza reteta

Retete
de antoanela
MUCENICI DOBROGENI

MUCENICI DOBROGENI

In seara de 8 martie, se face aluatul din care se modeleaza mucenicii. Se fac snururi lungi si subtiri

6 voturi    6 comentarii
1h
Dulciuri diverse
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Este foarte buna.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Chiftele frantuzesti Chiftele frantuzesti

Pieptul de pui il spalam si il stergem cu un prosop de bucatarie. Il taiem cubulete, condimentam cu sare si piper. Intr-un bol,

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Rulouri cu surprize in crusta cocanta din fulgi de mei Rulouri cu surprize in crusta cocanta din fulgi de mei

Conopida spalata se rupe in buchetele mici .Se pune sa fiarba intr-o craticioara apa cu sare, iar cand da in clocot, se adauga buchetelele

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Musaca cu dovlecei si carne tocata de curcan