Se fierbe laptele,se adauga praful de sare, zaharul , zaharul vanilat,iar cand da in clocot se toarna grisul putin cate putin amestecandu-se continuu pentru a evita formarea de cocoloase.Dupa ce a fiert grisul,se lasa sa se raceasca,se adauga galbenusurile si albusurile batute spuma in prealabil si se amesteca usor. Se unge cu unt o tava,se tapeteaza cu pesmet si se toarna compozitia.Se lasa la cuptor pana se rumeneste putin si se poate servi desupra cu scortisoara, dulceata,sos de fructe sau ciocolata dupa gust si preferinta...

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii