Se fierbe laptele,se adauga praful de sare, zaharul , zaharul vanilat,iar cand da in clocot se toarna grisul putin cate putin amestecandu-se continuu pentru a evita formarea de cocoloase.Dupa ce a fiert grisul,se lasa sa se raceasca,se adauga galbenusurile si albusurile batute spuma in prealabil si se amesteca usor. Se unge cu unt o tava,se tapeteaza cu pesmet si se toarna compozitia.Se lasa la cuptor pana se rumeneste putin si se poate servi desupra cu scortisoara, dulceata,sos de fructe sau ciocolata dupa gust si preferinta...

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii