Budinca de gris

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 oua
  • 120 g gris
  • 80 g miere de albine
  • 1/2 litri lapte
  • sirop de zmeura
  • o dulceata fina sau gem

Mod de preparare

Galbenusurile se freaca spuma cu mierea de albine, apoi se adauga grisul in ploaie si albusurile batute spuma. Se coace la foc potrivit intr-o tava unsa si presarata cu gris. Cand se desprinde de marginea formei, budinca este coapta. Intre timp se fierbe laptele si se indulceste cu o lingura de miere de albine. Cand se scoate budinca din cuptor se toarna deasupra laptele fierbinte. Se lasa in tava pana se absoarbe tot laptele, apoi se rastoarna si se unge cu dulceata sau gem. Poate fi servitaa si cu sirop de zmeura sau frisca.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Pui cu sparanghel si cartofi

Pui cu sparanghel si cartofi

Pui cu sparanghel si cartofi
Chiftelute de cartofi cu oua de prepelita si branza

Chiftelute de cartofi cu oua de prepelita si branza

Chiftelute de cartofi cu oua de prepelita si branza
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise