Galbenusurile se freaca spuma cu mierea de albine, apoi se adauga grisul in ploaie si albusurile batute spuma. Se coace la foc potrivit intr-o tava unsa si presarata cu gris. Cand se desprinde de marginea formei, budinca este coapta. Intre timp se fierbe laptele si se indulceste cu o lingura de miere de albine. Cand se scoate budinca din cuptor se toarna deasupra laptele fierbinte. Se lasa in tava pana se absoarbe tot laptele, apoi se rastoarna si se unge cu dulceata sau gem. Poate fi servitaa si cu sirop de zmeura sau frisca.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii