autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Budinca de gris cu gem

Autor: NICOLETA PAVEL (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 14 octombrie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: NICOLETA PAVEL (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 14 octombrie 2008

Ingrediente
6 oua, 1 cana zahar, 1 cana gris, mirodenii, gem sau sirop de fructe, lapte 1 litru

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

6 voturi

Mod de preparare

Galbenusurile se bat cu zaharul, apoi se amesteca cu albusurile batute spuma. Se adauga grisul in ploaie si se pune la cuptor. Cand este rumenita se scoate din cuptor si se toarna imediat laptele fierbinte peste budinca. Se lasa sa absoarba bine laptele, iar apoi se poate pune deasupra dulceata sau sirop de fructe. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de gris cu gem" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Napolitane umplute cu crema de caramel cu nuca

Napolitane umplute cu crema de caramel cu nuca

Nuca se taie marunt. Se fierb pe baie de aburi ouale, margarina si 250 g zahar pana se ingroasa;

2 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Mere in aluat

Mere in aluat

Cand am vazut modul acesta de "invelire" a merelor si cat de frumos au iesit mi-am zis ca trebuie

5 voturi    2 comentarii
1h
Dulciuri diverse

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 15 %
249.99 lei
212.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

6 voturi

Ingrediente

  • 6 oua
  • 1 cana zahar
  • 1 cana gris
  • mirodenii
  • gem sau sirop de fructe
  • lapte 1 litru

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Fursecuri cu tahini Fursecuri cu tahini

Se pun toate ingredientele in bolul mixerului si se amesteca pana devine un aluat chiar putin lipicios. Intind o foaie de copt pe tava

0 voturi    0 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Prajitura Rafaello Prajitura Rafaello

Se face un blat de tort in stilul clasic: se bat albusurile spuma, galbenusurile se freaca cu zahar, se amesteca faina cu praful de

31 voturi    15 comentarii
1h 45 min
Dulciuri diverse
Bomboane din biscuiti cu visine