autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Budinca de gris cu gem

Autor: NICOLETA PAVEL (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 14 octombrie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: NICOLETA PAVEL (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 14 octombrie 2008

Ingrediente
6 oua, 1 cana zahar, 1 cana gris, mirodenii, gem sau sirop de fructe, lapte 1 litru

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

6 voturi

Mod de preparare

Galbenusurile se bat cu zaharul, apoi se amesteca cu albusurile batute spuma. Se adauga grisul in ploaie si se pune la cuptor. Cand este rumenita se scoate din cuptor si se toarna imediat laptele fierbinte peste budinca. Se lasa sa absoarba bine laptele, iar apoi se poate pune deasupra dulceata sau sirop de fructe. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de gris cu gem" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
baclava

baclava

se toaca nucile marunt si se amesteca cu scortisoara dupa care se pun peste foileetaj si se ruleaza

19 voturi    10 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
Mini tarte cu fruce

Mini tarte cu fruce

Se pune faina intr-un castron, si se adauga peste ea sarea, zaharul, zaharul vanilat, galbenusurile

4 voturi    11 comentarii
1h 55 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

6 voturi

Ingrediente

  • 6 oua
  • 1 cana zahar
  • 1 cana gris
  • mirodenii
  • gem sau sirop de fructe
  • lapte 1 litru

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Fursecuri vegane cu ciocolata Fursecuri vegane cu ciocolata

In oala mixerului cu suport de ghiara se pun margarina cu zaharul si esenta de vanilie si se freaca pana devine spuma si zaharul nu

0 voturi    0 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Gogosi cu branza dulce si potisa Gogosi cu branza dulce si potisa

Se pune branza dulce intr-un vas; peste ea se adauga laptele dulce, potisa in amestec cu faina, sare, esenta, oul si se omogenizeaza

1 vot    0 comentarii
1h 10 min
Aluaturi si Foietaje
Tarta Rapsodia