Galbenusurile se bat cu zaharul, apoi se amesteca cu albusurile batute spuma. Se adauga grisul in ploaie si se pune la cuptor. Cand este rumenita se scoate din cuptor si se toarna imediat laptele fierbinte peste budinca. Se lasa sa absoarba bine laptele, iar apoi se poate pune deasupra dulceata sau sirop de fructe. Pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii