Carnea se spala, se zvinta, se taie bucati si se trece prin masina de tocat apoi se asaza intr-o tava cu ulei si se introduce la cuptor, adaugindu-se si condimentele. Se menţine la cuptor cca 30 minute. Se raceste si se trece din nou prin masina de tocat, apoi se adauga 2 oua batute spuma, sucul de rosii si se amesteca componentele verificind gustul. Macaroanele se fierb in apa clocotita cu sare, se spala in apa rece, se scurg, se amesteca cu 3 oua, brinza de vaci, 1/2 din cantitatea de cascaval si 1/2 din sosul bechamel. Se amesteca usor componentele si se asaza intr-o tava unsa cu unt, alternind un strat de macaroane, apoi unul cu carnea si iarasi macaroane. Se finiseaza suprafata, se adauga restul de sos si cascaval ras. Se introduce tava la cuptor pentru gratinare, cca 30 minute. Cind este gata, se scoate si se portioneaza, servindu-se calda.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii