Se fierb macaroanele \"al dente\", in apa cu sare. Se taie sunca felii si se rade parmezanul (cascavalul). Se amesteca bine frisca sau smantana cu galbenusurile si jumatate din branza rasa, se adauga fasiile de sunca si se condimenteaza cu sare, piper si nucsoara. In compozitia astfel preparata, se incorporeaza macaroanele fierte si scurse, apoi se rastoarna intr-o forma de budinca (termorezistenta) si se presara cu restul de cascaval. Se baga la cuptorul incins la 200°C si se coace, pana ce s-a rumenit frumos. Se serveste imediat.
Reteta \"internationala\": La Hollywood, la restaurantul \"Mimosa\" (frecventat de actori), aceasta budinca - mancarea preferata a lui Hugh Grant - se prepara dupa o reteta \"internationala\": macaroanele si compozitia cu oua, sunca si cascaval, se asaza straturi-straturi, ca un sandvis american urias.
Drojdia proaspata se marunteste într-un castronel.
Placinte sarate cu branzaReteta de cotlet de porc cu rosii la tigaie. Cum prepari acasa reteta de cotlet de porc cu rosii la tigaie.
Cotlet de porc cu rosii la tigaieReteta de dulceata din fructe de soc. Cum se prepara reteta de dulceata din fructe de soc fara conservant.
Dulceata din fructe de soc
Comentarii