autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

„Budinca” de mamaliga cu costita afumata

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 persoane): 100 g faina de malai, , 8 felii subtiri de costita sau bacon, , 3 oua, , 100 g cascaval moale, , 30 g unt, , 10 cl smantana (sau frisca lichida), , 1 varf de cutit nucsoara rasa, , sare,, piper.

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

2 voturi

Mod de preparare

Incingeti cuptorul la 210gr.C.
Taiati cascavalul cubulete.
Faceti o mamaliga turnand malaiul - in ploaie - in 50 cl de apa clocotita si lasati-o sa fiarba cca 30 de minute.
Luati mamaliga de pe foc, incorporati untul, sarati, piperati si condimentati cu nucsoara rasa.
Bateti ouale ca pentru omleta, incorporati-le in mamaliga, dupa care adaugati smantana (sau frisca) si, la sfarsit, cubuletele de cascaval.
Asezati pe fundul unei forme feliile de costita sau bacon, turnati peste ele mamaliga, dati „budinca” la cuptor si lasati-o sa se coaca circa 30 de minute. Serviti-o imediat, cu salata verde sau ca garnitura langa o mancare cu carne.
Daca ti-a placut reteta noastra "„Budinca” de mamaliga cu costita afumata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Costita pe pat de varza dulce in vas roman

Costita pe pat de varza dulce in vas roman

Costita portionata, o spalam si o lasam intr-o strecuratoare. Varza o dam pe razatoare sau o taiem

7 voturi    6 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Piept de pui în piept de porc

Piept de pui în piept de porc

Pieptul de pui se taie fâşii,se sărează ,se piperează.Se adaugă pasta de ardei,uleiul,coriandrul

10 voturi    10 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

2 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 100 g faina de malai
  • 8 felii subtiri de costita sau bacon
  • 3 oua
  • 100 g cascaval moale
  • 30 g unt
  • 10 cl smantana (sau frisca lichida)
  • 1 varf de cutit nucsoara rasa
  • sare,
  • piper.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

1 vot    2 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Ceafa de porc cu cartofi la cuptor