Incingeti cuptorul la 210gr.C.
Taiati cascavalul cubulete.
Faceti o mamaliga turnand malaiul - in ploaie - in 50 cl de apa clocotita si lasati-o sa fiarba cca 30 de minute.
Luati mamaliga de pe foc, incorporati untul, sarati, piperati si condimentati cu nucsoara rasa.
Bateti ouale ca pentru omleta, incorporati-le in mamaliga, dupa care adaugati smantana (sau frisca) si, la sfarsit, cubuletele de cascaval.
Asezati pe fundul unei forme feliile de costita sau bacon, turnati peste ele mamaliga, dati „budinca” la cuptor si lasati-o sa se coaca circa 30 de minute. Serviti-o imediat, cu salata verde sau ca garnitura langa o mancare cu carne.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii