Punem la fiert in apa clocotita in care am adaugat putina sate si cateva picaturi de ulei de masline pastele si le fierbem conform instructiunilor de pe pachet.Cand sunt gata fierte , punem pastele intr-o strecuratoare si le lasam la scurs .Cand sunt bine scurse le punem intr-un vas , adaugam casul sfaramata(folosind in acest sens o furculita) si sunca taiata dupa placul fiecaruia..Separat ,intr-un bol batem bine 3 oua pe care apoi le amestecam cu pastele.Incorporam si laptele,condimentam dupa gust cu sare si piper si amestecam pentru o buna omogenizare. .Intr-o tava unsa cu unt punem amestecul de mai sus .Batem un ou ,amestecam cu smantana si turnam deasupra.Dam la cuptor pentru circa 40 min.(depinde de cuptor......asta este motivul,am mai spus-o de fapt, de a nu scrie timpul de preparare) cand budinca este bine facuta si frumos rumenita.
Se poate servi atat calda cat si rece.Daca va place, putin ketchup(picant sau chiar dulce)turnat cand servim va face si mai delicioasa budincuta noastra.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii