autor:

autor

» » Mancaruri cu peste

Budinca de peste

    Reteta postata pe: 01 mai 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Reteta postata pe: 01 mai 2005

Ingrediente
2 linguri ulei de masline, 1 ceapa, 2 morcovi, 1 dovlecel, 1 tulpina de telina, 1/4 l zeama concentrata de legume (Knorr+apa), sare, piper, 1 varf de cutit nucsoara, 1 lingurita busuioc uscat, 4 fileuri de peste alb (a 200 g), putina zeama de lamaie, 100 g ciuperci proaspete, 1 lingura mustar, 250 g branza telemea noua (nesarata).,

Dificultate: Redusa Timp: 1h

6 voturi

Mod de preparare

Se incinge uleiul intr-o tigaie mare si se caleste ceapa tocata marunt, pana ce devine sticloasa. Se adauga morcovii, dovlecelul si telina, curatate si taiate rondele, si se dunstuiesc si ele putin. Se toarna deasupra zeama de zarzavat, se condimenteaza cu sare, piper, nucsoara, oregano si busuioc si se lasa sa fiarba circa 5 minute. Fileurile de peste se taie bucatele, se stropesc cu zeama de lamaie, se sareaza, se pipereaza si se incorporeaza - impreuna cu ciupercile curatate - in amestecul de legume. Se adauga si mustarul, se rade deasupra branza si se baga la cuptorul incins la 180-200°C. Se lasa sa se patrunda 20-25 de minute, se garnisesc - eventual - cu ochiuri si se servesc imediat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de peste" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Budinca de peste

Budinca de peste

Pestele (eu folosesc cod), curatat de piele si oase, se toaca marunt. Se amesteca bine cu chiflele

13 voturi    1 comentariu
40 min
Mancaruri cu peste
Budinca cu peste si broccoli

Budinca cu peste si broccoli

Noua ni s-a parut o budinca exagerat de gustoasa ... sa vedem cum vi se va parea voua :) Spalam

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu peste

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

6 voturi

Ingrediente

  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 ceapa
  • 2 morcovi
  • 1 dovlecel
  • 1 tulpina de telina
  • 1/4 l zeama concentrata de legume (Knorr+apa)
  • sare
  • piper
  • 1 varf de cutit nucsoara
  • 1 lingurita busuioc uscat
  • 4 fileuri de peste alb (a 200 g)
  • putina zeama de lamaie
  • 100 g ciuperci proaspete
  • 1 lingura mustar
  • 250 g branza telemea noua (nesarata).

Raporteaza reteta

Retete
de Madgirl Madgirl
Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Intr-o oala de 3l (de preferat teflonata) se pun carnatii taiati felii cat de subtiri posibil. Se

101 voturi    19 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Cotlete St. Prex (vitel)

Cotlete St. Prex (vitel)

Cotletele se bat usor, se pipereaza si se stropesc cu zeama de lamaie dupa care se dau prin faina,

4 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

60 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Peste asiatic Peste asiatic

Intr-un castron se amesteca toate ingredientele pentru marinada,se adauga pestele, se amesteca bine sa fie cuprins pestele in totalitate

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu peste
Crochete de peste cu 4 sosuri Crochete de peste cu 4 sosuri

Crochete de peste: Se curata pestele, se spala si se fierbe inabusit, cu sare si ceapa tocata marunt. Se prepara un sos alb facut din

1 vot    0 comentarii
30 min
Aperitive
Sturion in crusta de pesmet cu malai