Budinca de peste cu busuioc

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg rosii.
  • 4 catei de usturoi.
  • 600 g file peste (cod).
  • 400 g ton.
  • 6 oua.
  • 50 gr ulei de masline extravirgin.
  • 5-6 frunze de busuioc.
  • sare, piper roz proaspat macinat,menta uscata,tarhon uscat.

Mod de preparare

Rosiile se tin 1 minut in apa clocotita pentru a indeparta cu usurinta pielita, se taie in cubulete si se calesc in 50 gr ulei masline, se adauga usturoiul ras sau maruntit. Se lasa la foc mic pana cand scade si nu mai este sos. Pestele cod se prajeste pe gratar, pe ambele parti, se marunteste si se mixeaza impreuna cu tonul, pana se formeaza o pasta. Se adauga in sosul de rosii. Se adauga apoi ouale batute si busuiocul tocat marunt. Se varsa totul intr-un vas de tip yena, si se tine 40 minute la bein-marie. Se lasa sa se raceasca inainte de servire.Este o mancare usoara si foarte buna la dieta.Pofta buna !!!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasa

Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasa

Descopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...

Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasa
Negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Reteta simpla si economica, foarte simplu de facut

Negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Reteta simpla si economica, foarte simplu de facut

Incearca o reteta simpla si economica pentru o negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Usor de facut, cu ingrediente...

Negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Reteta simpla si economica, foarte simplu de facut
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Somonul se condimenteaza cu sare si piper.

Somon cu ciuperci
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise