Budinca de primavara

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 500 Gr carne de vitel.
  • 4 Legaturi de ceapa verde.
  • 2 Legaturi de usturoi verde.
  • 1 Lingurita de busuioc uscat.
  • 2 Linguri cu pesmet.
  • 4 Linguri de ulei de masline (extravirgin).
  • Unt ptr uns vasul de yenna.
  • Pentru sos avem nevoie de:
  • 4 oua
  • 300 gr smanatna.
  • 2 linguri de coniac.
  • Verdeata tocata,sare,piper roz proaspat macinat.

Mod de preparare

Taie marunt carnita si caleste-o putin in 2 linguri de ulei de masline(extravirgin).Lasa carnea sa se raceasca si apoi pune-o la masina de tocat si toac-o.Separat caleste ceapa verde si usturoiul verde in 2 linguri de ulei de masline.Intre timp, prepara un sos din urmatoarele ingrediente:4oua,300 gr smantana,verdeata tocata(marar verde),sare,piper.Apoi amesteca sosul cu usturoiul verde, ceapa prajita si carnea,care a stat la racit.Unge o tava de yenna cu unt si apoi tapeteaz-o cu cele 2 linguri de pesmet,apoi toarna in ea compozitia de budinca si da-o la cuptorul preincalzit.O lasam la cuptor 25 de minute.Pofta buna !!! Este un deliciu.Mie personal imi place sa o mananc cu crema de iaurt pe deasupra.Pofta buna !!!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Compot de visine pentru iarna

Compot de visine pentru iarna

Reteta de compot de visine pentru iarna. Cum se face compot de visine pentru iarna fara conservanti.

Compot de visine pentru iarna
Dulceata de visine

Dulceata de visine

Dulceata de visine
Ciorba de dovlecei si bacon dreasa cu iaurt si ou

Ciorba de dovlecei si bacon dreasa cu iaurt si ou

Se curata ceapa si se pune la calit in uleiul de masline alaturi de baconul taiat marunt.

Ciorba de dovlecei si bacon dreasa cu iaurt si ou
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise