autor:

costy1969

» » , , Aperitive, Aperitive, Mancaruri cu carne

BUDINCA DE PUI

Autor: costy1969 (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 septembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: costy1969 (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 septembrie 2009

Ingrediente
300 grame carne de pui, 300 grame paste(de preferat penne), 2 oua, 100 ml lapte, 100 grame unt, 50 grame pesmet, 150 grame cascaval, sare, ml ulei masline.

Dificultate: Medie Timp: 35 min

4 voturi

Mod de preparare

Pastele se pun la fiert in apa care clocoteste,adaugand putina sare,respectand timpul de fierbere;

Dupa ce au fiert,se trec printr-un jet de apa rece pentru a stopa fierberea si usor racite se freaca cu ulei de masline,pentru a nu se lipi si a le conferi o stralucire;

Carnea de pui se spala,se usuca bine,intr-un servet absorbant,se taie bucatele mici;

Galbenusurile de la oua se bat si se amesteca cu laptele,dupa care se adauga carnea;

Peste aceasta copozitie se adauga albusurile batuta spuma,se amesteca usor toate ingredientele,se asezoneaza,dupa gust;

Se ia un vas termorezistent,se unge cu unt,se tapeteaza bine cu pesmet,se toarna compozitia si se da la cuptor,la foc potrivit,timp de 40-50 minute;

Cu 5-10 minute inainte de a fi gata,se presara deasupra cascavalul ras, se da la cuptor pentru gratinare.
Daca ti-a placut reteta noastra "BUDINCA DE PUI" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Budinca de cartofi cu piept de pui

Budinca de cartofi cu piept de pui

Un preparat foarte gustos atunci cand nu stii ce sa faci cu pieptul de pui ramas de la un pui facut

4 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Budinca de dovlecei cu piept de pui

Budinca de dovlecei cu piept de pui

Spalam dovleceii, ii curatam, ii taiem rondele si presaram sare peste ei. Ii lasam cam jumatate de

2 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 12 iunie 2010

    Merita incercata !

Dificultate

Medie

Timp

35 min

4 voturi

Ingrediente

  • 300 grame carne de pui
  • 300 grame paste(de preferat penne)
  • 2 oua
  • 100 ml lapte
  • 100 grame unt
  • 50 grame pesmet
  • 150 grame cascaval
  • sare, ml ulei masline.

Raporteaza reteta

Retete
de costy1969
CARTOFI NOI CU DOVLECEI

CARTOFI NOI CU DOVLECEI

Cartofii se spala bine si se pun la fiert in coaja,in apa cu sare; Dovleceii se spala,se curata

1 vot    1 comentariu
55 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
OMLETA CU CARTOFI SI COSTITA

OMLETA CU CARTOFI SI COSTITA

Cartofii se spala bine,se pun la fiert in coaja,in apa cu sare; Dupa ce au fiert,se lasa la racit,se

10 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
SUPA CREMA DE DOVLECEI CU CRUTOANE

SUPA CREMA DE DOVLECEI CU CRUTOANE

Ceapa se curata si se taie marunt; Dovleceii se spala,se curata de coaja,se taie cuburi sau felii

16 voturi    4 comentarii
50 min
Supe de legume
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rulada de miel umpluta cu legume Rulada de miel umpluta cu legume

Carnea de miel dezosata se spala foarte bine si se sterge cu un servet absorbant. Intr-un bol se amesteca vinul alb, condimentele si

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Friptura de iepure cu legume la cuptor Friptura de iepure cu legume la cuptor

Carnea de iepure se spala si se lasa la scurs pe un servet absorbant. Legumele se curata, se spala si se pun intr-o tava. Se adauga

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Fripturi
Fricassée de caïon/Carne de porc in sos de vin