Pastele se pun la fiert in apa care clocoteste,adaugand putina sare,respectand timpul de fierbere;
Dupa ce au fiert,se trec printr-un jet de apa rece pentru a stopa fierberea si usor racite se freaca cu ulei de masline,pentru a nu se lipi si a le conferi o stralucire;
Carnea de pui se spala,se usuca bine,intr-un servet absorbant,se taie bucatele mici;
Galbenusurile de la oua se bat si se amesteca cu laptele,dupa care se adauga carnea;
Peste aceasta copozitie se adauga albusurile batuta spuma,se amesteca usor toate ingredientele,se asezoneaza,dupa gust;
Se ia un vas termorezistent,se unge cu unt,se tapeteaza bine cu pesmet,se toarna compozitia si se da la cuptor,la foc potrivit,timp de 40-50 minute;
Cu 5-10 minute inainte de a fi gata,se presara deasupra cascavalul ras, se da la cuptor pentru gratinare.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii