autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

budinca de spanac cu cartofi

Autor: mariana bota (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mariana bota (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 iulie 2008

Ingrediente
800 gr spanac,1 kg cartofi, 2-3 catei usturoi, ceapa mijlocie, 3 oua ,2-3 linguri ulei masline ,sare, piper, litru lapte, ml frisca, parmezan ras.

Dificultate: Medie Timp: 30 min

4 voturi

Mod de preparare

Se fierb cartofii in coaja, se caleste spanacul spalat si taiat marunt in ulei, se adauga sare, piper, usturoi zdrobit, se amesteca laptele cu frisca, se bat ouale si se aduga la compozitia de lapte. Se curata cartofii, se zdrobesc pana sunt fierbinti, se adauga compozitia de lapte/oua, sare, piper. Se tapeteaza o forma cu hartie de copt, se unge cu ulei si se toarna spanacul, peste care se aseaza in strat uniform pasta de cartofi. Se presara cu parmezan ras si se da la cuptor 25-30 minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "budinca de spanac cu cartofi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Dovlecei cu legume la cuptor

Dovlecei cu legume la cuptor

Se curata dovleceii de coaja, se taie in doua pe lungime si se curata mijlocul de seminte cu ajutorul

0 voturi    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Snitele din porumb cu spanac in lapte

Snitele din porumb cu spanac in lapte

Desfacem conserva cu boabele de porumb si le punem la scurs intr-o strecuratoare. Untul topit(

2 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 17 august 2010

    Cred ca este o bunatate !

Dificultate

Medie

Timp

30 min

4 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de mariana bota
Mancarica de urzici

Mancarica de urzici

Se fierb urzicile in apa cu sare pana se inmoaie ,apoi se scurg foarte bine (apa care ramane poate

11 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Cred ca este o bunatate !

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Frittata cu vinete Frittata cu vinete

Se sfarama fideaua si se presara in tava in care s-a pus hartie de copt, (are rol de a trage surplusul de lichid). Se adauga un rand

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Tarta rustica cu blat aromat din gris Tarta rustica cu blat aromat din gris

Se amesteca faina cu grisul, se face o adancitura in mijloc si adaugam untul topit, ouale, sare, ierburile aromate de Provence, chimenul;

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Andive la cuptor