Se fierb cartofii in coaja, se caleste spanacul spalat si taiat marunt in ulei, se adauga sare, piper, usturoi zdrobit, se amesteca laptele cu frisca, se bat ouale si se aduga la compozitia de lapte. Se curata cartofii, se zdrobesc pana sunt fierbinti, se adauga compozitia de lapte/oua, sare, piper. Se tapeteaza o forma cu hartie de copt, se unge cu ulei si se toarna spanacul, peste care se aseaza in strat uniform pasta de cartofi. Se presara cu parmezan ras si se da la cuptor 25-30 minute.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii