autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

budinca de spanac cu cartofi

Autor: mariana bota (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mariana bota (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 iulie 2008

Ingrediente
800 gr spanac,1 kg cartofi, 2-3 catei usturoi, ceapa mijlocie, 3 oua ,2-3 linguri ulei masline ,sare, piper, litru lapte, ml frisca, parmezan ras.

Dificultate: Medie Timp: 30 min

4 voturi

Mod de preparare

Se fierb cartofii in coaja, se caleste spanacul spalat si taiat marunt in ulei, se adauga sare, piper, usturoi zdrobit, se amesteca laptele cu frisca, se bat ouale si se aduga la compozitia de lapte. Se curata cartofii, se zdrobesc pana sunt fierbinti, se adauga compozitia de lapte/oua, sare, piper. Se tapeteaza o forma cu hartie de copt, se unge cu ulei si se toarna spanacul, peste care se aseaza in strat uniform pasta de cartofi. Se presara cu parmezan ras si se da la cuptor 25-30 minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "budinca de spanac cu cartofi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tigaie calda de ciuperci si pui

Tigaie calda de ciuperci si pui

Spalam, uscam si taiem pieptul in cuburi mai marisoare. Ciupercile se curata/se spala si (daca sunt

23 voturi    6 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Budinca de vinete

Budinca de vinete

Se spală legumele şi se lasă la scurs. Vinetele se taie pe lateral în felii de 1 cm grosime

1 vot    2 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 17 august 2010

    Cred ca este o bunatate !

Dificultate

Medie

Timp

30 min

4 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de mariana bota
Mancarica de urzici

Mancarica de urzici

Se fierb urzicile in apa cu sare pana se inmoaie ,apoi se scurg foarte bine (apa care ramane poate

11 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Cred ca este o bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Dovlecei pane cu branza de vaci Dovlecei pane cu branza de vaci

Dovleceii ii curatam de coaja, ii taiem felii de cca 1cm grosime, ii saram pe ambele parti si asezam intr-o strecuratoare, ii lasam

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Vinete pane in crusta crocanta Vinete pane in crusta crocanta

Vanata o spalam si o stergem cu un servetel de bucatarie. Taiem felii groase de cca 1 cm grosime, le aliniem si le saram pe ambele

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive
dovlecei umpluti--la cuptor