Se fierb cartofii in coaja, se caleste spanacul spalat si taiat marunt in ulei, se adauga sare, piper, usturoi zdrobit, se amesteca laptele cu frisca, se bat ouale si se aduga la compozitia de lapte. Se curata cartofii, se zdrobesc pana sunt fierbinti, se adauga compozitia de lapte/oua, sare, piper. Se tapeteaza o forma cu hartie de copt, se unge cu ulei si se toarna spanacul, peste care se aseaza in strat uniform pasta de cartofi. Se presara cu parmezan ras si se da la cuptor 25-30 minute.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii