Se-ncinge cuptorul la 170gr.. Se spala caisele si li se scot samburii.
Se separa albusurile de galbenusuri. Se pune laptele pe foc si cand incepe sa fiarba, se da deoparte si se incorporeaza galbenusurile, batandu-le usor cu telul (laptele nu trebuie sa mai clocoteasca). Se indulceste crema astfel preparata cu putin zahar si dupa ce s-a racit se adauga branza de vaci, zeama de lamaie si la sfarsit albusurile batute spuma.
Se incorporeaza apoi in budinca taieteii fierti si caisele taiate spalturi.
Se unge cu unt o forma, se presara cu zahar si se toarna in ea compozitia.
Se da budinca 40 de minute la cuptorul incins si inainte de a o servi se presara cu zahar pudra si praf de scortisoara.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii