autor:

Georgeta Dumitrescu

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Budinca de varza

Autor: Georgeta Dumitrescu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 26 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Georgeta Dumitrescu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 26 iunie 2009

Ingrediente
1 varza, 100 gr.unt, 2 oua crude, 3 oua fierte, 7-8 ciuperci taiate felii, sare,

Dificultate: Medie Timp: 2h

1 vot

Mod de preparare

Se fierb frunzela de varza in apa cu sare,se scurg si se stoarc bine.Se toaca taitei.Se amesteca cu galbenusurile,untul topit cu ciupercile taiate (pot fi si din conserva),sare si piper.La sfarsit se pun albusurile batute spuma.Intr-0un vas mai adanc uns si tapetat se pune compozitia.Se fierbe o ora la cuptor in bain-marie.Cand e gata se decoreaza cu oua fierte si taiate rondele.
Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de varza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Budinca cu varza acra si orez

Budinca cu varza acra si orez

Spalam varza si daca este cazul o lasam la desarat in apa rece.Se scurge bine varza de apa si apoi

3 voturi    0 comentarii
2h 20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Budinca de carne cu varza

Budinca de carne cu varza

Intai se incalzeste uleiul in wok si se prajeste usor varza proaspata se adauga si varza murata care

3 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 10 august 2010

    Merita incercata !

Dificultate

Medie

Timp

2h

1 vot

Ingrediente

  • 1 varza
  • 100 gr.unt
  • 2 oua crude
  • 3 oua fierte
  • 7-8 ciuperci taiate felii
  • sare,

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata !

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Frittata cu vinete Frittata cu vinete

Se sfarama fideaua si se presara in tava in care s-a pus hartie de copt, (are rol de a trage surplusul de lichid). Se adauga un rand

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Tarta rustica cu blat aromat din gris Tarta rustica cu blat aromat din gris

Se amesteca faina cu grisul, se face o adancitura in mijloc si adaugam untul topit, ouale, sare, ierburile aromate de Provence, chimenul;

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Fasole verde gratinata cu cascaval