autor:

Georgeta Dumitrescu

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Budinca de varza

Autor: Georgeta Dumitrescu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 26 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Georgeta Dumitrescu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 26 iunie 2009

Ingrediente
1 varza, 100 gr.unt, 2 oua crude, 3 oua fierte, 7-8 ciuperci taiate felii, sare,

Dificultate: Medie Timp: 2h

1 vot

Mod de preparare

Se fierb frunzela de varza in apa cu sare,se scurg si se stoarc bine.Se toaca taitei.Se amesteca cu galbenusurile,untul topit cu ciupercile taiate (pot fi si din conserva),sare si piper.La sfarsit se pun albusurile batute spuma.Intr-0un vas mai adanc uns si tapetat se pune compozitia.Se fierbe o ora la cuptor in bain-marie.Cand e gata se decoreaza cu oua fierte si taiate rondele.
Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de varza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Budinca cu varza acra si orez

Budinca cu varza acra si orez

Spalam varza si daca este cazul o lasam la desarat in apa rece.Se scurge bine varza de apa si apoi

3 voturi    0 comentarii
2h 20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Budinca de carne cu varza

Budinca de carne cu varza

Intai se incalzeste uleiul in wok si se prajeste usor varza proaspata se adauga si varza murata care

3 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 10 august 2010

    Merita incercata !

Dificultate

Medie

Timp

2h

1 vot

Ingrediente

  • 1 varza
  • 100 gr.unt
  • 2 oua crude
  • 3 oua fierte
  • 7-8 ciuperci taiate felii
  • sare,

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Gogosari la otet Gogosari la otet

Intr-o oala mai mare, asa cam de 10 l. se pune apa, otetul, conopida taiata fideluta, sarea, zaharul, ceapa taiata julien, usturoiul

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Dovlecei pane cu branza de vaci Dovlecei pane cu branza de vaci

Dovleceii ii curatam de coaja, ii taiem felii de cca 1cm grosime, ii saram pe ambele parti si asezam intr-o strecuratoare, ii lasam

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Rata gotica umpluta cu carnati afumati