autor:

Fara foto

» » Budinci

Budinca de zeamil

Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 25 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 25 mai 2008

Ingrediente
250 ml lapte, 40 g zeamil (amidon de porumb), 1 galbenus, 2 lingurite miere de albine

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

6 voturi

Mod de preparare

Se freaca zeamilul cu putin lapte si cu galbenusul si se toarna peste laptele care este deja gata sa fiarba. Se fierbe bine si se amesteca mereu ca sa nu se prinda si sa se obtina o crema omogena.
Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de zeamil" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Budinci
Budinca de paste cu fructe

Budinca de paste cu fructe

Puneti la fiert 4 litri de apa. Cand clocoteste, adaugati pastele. Lasati-le la fiert 5-6 minute.

9 voturi    4 comentarii
1h
Budinci
BUDINCA DE CIUPERCI CU PAINE

BUDINCA DE CIUPERCI CU PAINE

Spalam ciupercile bine si le taiem in bucati mai mari. Punem uleiul intr-o tigaie mai mare, adaugam

4 voturi    0 comentarii
1h
Budinci

Recomandari pentru tine si casa ta

4.5L DuraCeramic Manual

- 15 %
599.99 lei
509.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

6 voturi

Ingrediente

  • 250 ml lapte
  • 40 g zeamil (amidon de porumb)
  • 1 galbenus
  • 2 lingurite miere de albine

Raporteaza reteta

Retete
de antoanela
MUCENICI DOBROGENI

MUCENICI DOBROGENI

In seara de 8 martie, se face aluatul din care se modeleaza mucenicii. Se fac snururi lungi si subtiri

6 voturi    6 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Budinci

Budinca de paste cu ton salata si branza Budinca de paste cu ton salata si branza

Se fierb pastele in multa apa cu sare pana sant aproape moi-al dente.Se stropesc cu 2-3 linguri de ulei de masline ca sa nu se lipeasca

4 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Budinci
Crema de lamaie Crema de lamaie

Economica, sănătoasă și ușor de facut. Cea mai buna crema este cea făcută în casă. Se poate folosi pentru prajituri, rulade

2 voturi    0 comentarii
20 min
Budinci
Taitei gratinati cu ciuperci si cascaval