Ouale se spala si se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se bat spuma, adaugindu-se jumatate din cantitatea de zahar.
Macaroanele se rup si se introduc in apa clocotita cu sare; se fierb, se lasa sa se raceasca în apa cca 15 minute, apoi se trec sub un jet de apa rece, prin strecuratoare.
Macaroanele fierte si racite se amesteca cu brinza de vaci, galbenusurile, coaja de lamîie, zaharul si zaharul vanilat. Compozitia obtinuta se amesteca usor cu albusurile batute spuma si cu zaharul.
Se asaza in tava unsa cu margarina si tapetata cu pesmetul cernut, apoi se gratineaza la cuptor cca 20 minute. Dupa gratinare, budinca se raceste puţin şi se portioneaza, servindu-se calda.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii