Se incalzeste cuptorul la 200°C. Se coace pâinea
7 minute sau pâna devine crocanta. Se scot din
cuptor si se reduce temperatura cuptorului la 180°C.
Într-un castron mare, se zdrobesc bananele cu un
aparat de facut cartofi piure sau cu o furculita Se
adauga zaharul brun si se amesteca bine. Se toarna
laptele de orez, albusurile, vanilia, nucsoara si sarea;
se amesteca.
Se pun cuburile de pâine prajita intr-un vas de
copt patrat, din sticla, cu latura de 23 cm. Peste
pâine se toarna amestecul cu banane.
Se coace 35 de minute sau pâna când budinca se
umfla si se incheaga. Înainte de a fi servita, se
raceste la temperatura camerei .
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii