painea se taie felioare subtiri si se usuca putin in cuptor. Merele se curata de coaja si se dau prin razatoare. Se pune intr-o tigaie adanca unsa cu ulei si presarata cu faina feliile de paine apoi un strat de mere, se presara cu zahar, de asupra inca un strat de paine si mere. Se toarna laptele amestecat cu oua si zahar vanilat, apoi se pun bucatele de unt Se coace in cuptor pana se rumeneste, Se serveste rece.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii