budinca din paine

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 600 gr miez de paine alba uscata
  • 6-7 mere
  • 1 pahar zahar
  • 1 1/2pahar lapte
  • 3 oua
  • 1 pachetel zahar vanilat

Mod de preparare

painea se taie felioare subtiri si se usuca putin in cuptor. Merele se curata de coaja si se dau prin razatoare. Se pune intr-o tigaie adanca unsa cu ulei si presarata cu faina feliile de paine apoi un strat de mere, se presara cu zahar, de asupra inca un strat de paine si mere. Se toarna laptele amestecat cu oua si zahar vanilat, apoi se pun bucatele de unt Se coace in cuptor pana se rumeneste, Se serveste rece.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise