Budinca din paste cu lapte batut

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa
Budinca din paste cu lapte batut

Ingrediente

  • 250gr.paste fierte partial
  • 1 kg lapte batut
  • 4 oua
  • vanilie, rom , dupa preferinta alte miroase[coaja de lamaie sau portocala],facultativ si nuca taiata.
  • ulei[unt] pentru uns tava

Mod de preparare

Se fierb partial pastele in apa cu sare;se scot si se pun in tava unsa cu ulei[unt];separta se bat oualele si apoi se adauga : laptele batut ,miroasle se adauga peste pastele din tava[nucile taiate].

Se da la cuptor la foc potrivit ;sunt gata cand capata o culoare frumoasa si sunt legate de compozitia de oua si lapte batut.

ps:

Aceasta reteta se poate face ori de cate ori ai uitat sa fierbi laptele si s-a acrit...!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Placinta cu branza proaspata de vaci

Placinta cu branza proaspata de vaci

Placinta cu branza proaspata de vaci
Tarta cu oua pentru micul dejun

Tarta cu oua pentru micul dejun

Tarta cu oua pentru micul dejun

Tarta cu oua pentru micul dejun
Salata cu paste, piept de pui si porumb

Salata cu paste, piept de pui si porumb

Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

Salata cu paste, piept de pui si porumb
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise