Se zdrobeste 150 g de zmeura, se strecoara intr-un vas, se scoate semintele si se pun deoparte piureul obtinut. Se tapeteaza o tava inalta cu folie alimentara. Se amesteca incontinuu ouale si zaharul la bain-marin pe foc mic, pina cind se dubleaza cantitatee si se ingroasa (ideal este sa se foloseasca un mixer). Se ia vasul de pe foc si continua sa amesteci pina ce se raceste complet apa. Tot procesul dureaza cam 10 min. Se amesteca frisca pina ce se ingroasa. Se incorporeaza amestecul cu ou in frisca si se aduga bezeaua. Se pune amestecul in tava inalta, se toarna deasupra piureul de zmeura in zig-zag. Se pune la congelator oentr 4 ore.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii