Painea feliata se taie cubulete si se aseaza intr un vas de iena.Se stropeste painea cu putin ulei de masline,se adauga spanacul dupa ce a fost spalat,fiert(daca este proaspat)si scurs de apa.Rosiile Cirio se desfac pe foc in putin ulei de masline, cu sare,usturoi si piper.Cand sunt calite se trag dupa foc si se lasa un pic la racit,dupa care se rastoarna peste paine si spanac.Ouale se bat bine si se incorporeaza incet in compozitie.La sfarsit radem jumatate din cantitatea de cascaval si amestecam incet.Se decoreaza cu felii subtiri de dovlecel si rosii si se da la cuptorul preincalzit la 180 gr, la bain marin pana se rumeneste bine.Inainte cu 10 min de a scoate budinca se rade cascavalul ramas pe deasupra.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii