Bufet suedez

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 paine mare de secara
  • 5 chifle graham mari
  • 1)aperitiv racoritor
  • 250 g branza de vaci cu smantana
  • 3 castraveti
  • menta si marar verde
  • usturoi
  • 2)aperitiv cu struguri
  • 250 g cascaval
  • 100 g unt
  • 200 g struguri negri
  • 3)oua umplute cu pateu de somon
  • oua fierte
  • pateu de somon
  • patrunjel verde
  • ardei rosu,ceapa rosie
  • 4)sandwich cu pastrama de oaie
  • 200 g pastrama de oaie
  • 2 mere
  • 2oo g maioneza
  • 100 g sfecla cu hrean
  • 5)hamburger de pui
  • hamburgeri de pui
  • cartofi prajiti
  • salata verde
  • rosii
  • ceapa
  • maioneza

Mod de preparare

1) Aperitiv racoritor:

Castravetii se curata si se taie marunt. Usturoiul se rade. Mararul si menta se toaca.Se amesteca bine toate ingredientele.Cu aceasta pasta se ung feliile de paine.

2) Aperitiv cu struguri:

Se ung felii de paine cu unt.Se pune deasupra casvacal.Si la sfarsit boabe de struguri fixate cu scobitori

3) Oua umplute cu pateu de somon:

Se scot galbenusurile de la ouale fierte.Apoi se amesteca impreuna cu pateul,verdeata,ardeiul si ceapa si se umplu albusurile cu aceasta pasta.

4) Sandwich cu pastrama de oaie:

Se taie pastrama marunt.Merele se rad si se amesteca impreuna cu sfecla cu maioneya.Se adauga pastrama.Cu acest amestec se ung feliile de paine.

5) Hamburgeri de pui:

Se prajesc hamburgerii de pui.Se pun in chifle de graham unse cu maioneza,cu garnitura de salata verde,rosii si ceapa.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse
Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise