Se prepara din varza dulce. Se desface varza in foi, se fierbe in apa clocotita cu sare. Se asaza 2-3 foi suprapuse, se pune la mijloc o lingura de tocatura preparata astfel: carnea inabusita cu ceapa se trece prin masina de carne si se amesteca cu 1-2 oua, sare, piper, verdeata. Se string foile de varza peste carne, se da forma rotunda si se stoarce bine. Se da prin faina, ou si pesmet si se prajesc. Se asaza apoi vasul special care merge la cuptor, se toarna deasupra zeama de rosii si se dau la cuptor sa scada. Se adauga smintina, se mai lasa sa se rumeneasca
Se servesc fierbinti cu smintina pe deasupra
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii