Se desface varza in foi si se opareste in apa clocotita cu sare. Se asaza 2-3 foi suprapuse si la mijloc se pune brinza amestecata cu ou si sare, mare cam cit o nuca. Se inveleste si i se da forma rotunda. Se preseaza in mina pentru a se scurge bine zeama. Se da prin faina, ou si pesmet si se prajeste in grasime bine incinsa. Prajite, se asaza in tava, se toarna deasupra zeama de rosii si rosii curatate de pielita si seminte si se pun la cuptor sa scada. Se adauga o parte din smintina amestecata cu o lingurita faina cind sosul este aproape scazut. Se servesc calde si cine doreste presara cascaval pe deasupra. In momentul cind se servesc la masa, se mai toarna si restul de smintina. In loc de brinza, aceste bule de varza se pot umple cu carne preparata ca pentru musaca.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii