Ingrediente
Pentru două porţii:, , 100 de grame de brânză de burduf, , 100 de grame de brânză brie, , 100 de grame de brânză dulce, , o jumătate de linguriţă de piper alb, , 15-20 de boabe de struguri, , o lingură de susan alb, , o lingură de mac, , 2-3 linguri de fulgi de migdale, , codiţele verzi de la 2 cepe
Dificultate: Redusa | Timp: 20 min
1 vot
Mod de preparare
Amestecaţi brânzeturile cu piperul şi luaţi în palmă o lingură din această compoziţie în care faceţi loc pentru a pune, in mijloc, bobiţa de strugure. O rotiţi în palme, ca pe chifteluţă, pentru a o rotunji, apoi presăraţi mac sau susan, ori fulgi de migdale, codiţele de ceapă mărunţită, ce vă place mai mult.
Aşezaţi buletele de brânză cu struguri pe un platou.