Fierbeti cartofii bine in apa cu sare. Dupa ce s-au fiert ii faceti piure. Adaugati ouale si faina si amestecati bine pana ce amestecul devine omogen. Condimentati cu sare si piper. Amestecati cascavalul ras in compozitia cu cartofi. Faceti din ametec bilute pe care le dati prin pesmet. Prajiti buletele intr-un vas cu ulei mult incins pana se rumenesc.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii