Se amesteca bine branza de burduf si mozzarella cu furculita sau cu blender-ul pentru a se omogeniza. Se adauga ouale intregi, faina si putina sare daca mai este nevoie. Se amesteca bine si se adauga bicarbonatul stins. Daca compozitia nu este suficient de consistenta se mai adauga faina. Se modeleaza din bucati de aluat bulete ca niste bile, care se dau prin faina. Intre timp se incinge uleiul, in care se introduc pe rand buletele, neinghesuite deoarece cresc la prajit. Se rumenesc, se scot cu spumiera pe servetele pentru a se scurge bine de ulei. Se servesc fierbinti ca aperitiv.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii