autor:

.Alexandra.

» » Aperitive

Bulete de cascaval

Autor: .Alexandra. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: .Alexandra. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 iunie 2009

Ingrediente
-300g mozzarella, -300g branza de burduf, -6 oua, -100g faina, -1 lingura bicarbonat stins cu lamaie

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Se amesteca bine branza de burduf si mozzarella cu furculita sau cu blender-ul pentru a se omogeniza. Se adauga ouale intregi, faina si putina sare daca mai este nevoie. Se amesteca bine si se adauga bicarbonatul stins. Daca compozitia nu este suficient de consistenta se mai adauga faina. Se modeleaza din bucati de aluat bulete ca niste bile, care se dau prin faina. Intre timp se incinge uleiul, in care se introduc pe rand buletele, neinghesuite deoarece cresc la prajit. Se rumenesc, se scot cu spumiera pe servetele pentru a se scurge bine de ulei. Se servesc fierbinti ca aperitiv.
Daca ti-a placut reteta noastra "Bulete de cascaval" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Bulete de cascaval

Bulete de cascaval

Se da cascavalul prin razatoare mica se adauga oul batut, praful de copt si la urma faina. Se framanta

143 voturi    45 comentarii
30 min
Aperitive cu brinza
BULETE DE CASCAVAL

BULETE DE CASCAVAL

Cascavalul se da pe razatoarea mica, apoi se amesteca cu ouale, faina sarea si piperul dupa gust.Se

13 voturi    4 comentarii
30 min
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 21 iulie 2009

    Super,ies o nebunie si poti sa le servesti la o friptura sau un peste la cuptor,in loc de traditionalul cartof.Felicitari pentru reteta.Am sa fac si eu.

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 21 iulie 2009

    Grozava ideea. Sigur am sa incerc. Trebuie sa fie foarte bune.

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

2 voturi

Ingrediente

  • -300g mozzarella
  • -300g branza de burduf
  • -6 oua
  • -100g faina
  • -1 lingura bicarbonat stins cu lamaie

Raporteaza reteta

Retete
de .Alexandra.
Lasagna

Lasagna

Intr-o cratita se caleste ceapa. Cand aceasta devine aurie se adauga ardeiul tocat marunt si ciupercile.

36 voturi    7 comentarii
1h 30 min
Paste si pizza

dicarmencitta1957 (Chef de cuisine)

Super,ies o nebunie si poti sa le servesti la o friptura sau un peste la cuptor,in loc de traditionalul cartof.Felicitari pentru reteta.Am sa fac si eu.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Pateuri cu branza vegana si masline verzi Pateuri cu branza vegana si masline verzi

Intai pregatim umplutura- dam pe razatoare branza si amestecam cu maslinele taiate si cu zaatar si amestecam bine. Intindem o foaie

1 vot    0 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Batoane de porumb cu branza Batoane de porumb cu branza

Se strecoara porumbul si se amesteca cu ouale, uleiul, branza si restul ingredientelor in afara de pesmet. Se amesteca bine pana se

1 vot    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive cu brinza
Cornulete cu salam