autor:

.Alexandra.

» » Aperitive

Bulete de cascaval

Autor: .Alexandra. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: .Alexandra. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 iunie 2009

Ingrediente
-300g mozzarella, -300g branza de burduf, -6 oua, -100g faina, -1 lingura bicarbonat stins cu lamaie

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Se amesteca bine branza de burduf si mozzarella cu furculita sau cu blender-ul pentru a se omogeniza. Se adauga ouale intregi, faina si putina sare daca mai este nevoie. Se amesteca bine si se adauga bicarbonatul stins. Daca compozitia nu este suficient de consistenta se mai adauga faina. Se modeleaza din bucati de aluat bulete ca niste bile, care se dau prin faina. Intre timp se incinge uleiul, in care se introduc pe rand buletele, neinghesuite deoarece cresc la prajit. Se rumenesc, se scot cu spumiera pe servetele pentru a se scurge bine de ulei. Se servesc fierbinti ca aperitiv.
Daca ti-a placut reteta noastra "Bulete de cascaval" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Bulete de cascaval la cuptor,aperitiv adaptat

Bulete de cascaval la cuptor,aperitiv adaptat

Buletele de cascaval la cuptor se fac conform retetei clasice,doar un pic mai mari ca dimensiune.Dupa

4 voturi    3 comentarii
2h
Aperitive cu brinza
Bulete de cașcaval

Bulete de cașcaval

Batem bine cele 2 ouă cu un tel. Într-un castron cernem făina cu praful de copt și sarea. Adăugăm

21 voturi    13 comentarii
30 min
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 21 iulie 2009

    Super,ies o nebunie si poti sa le servesti la o friptura sau un peste la cuptor,in loc de traditionalul cartof.Felicitari pentru reteta.Am sa fac si eu.

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 21 iulie 2009

    Grozava ideea. Sigur am sa incerc. Trebuie sa fie foarte bune.

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

2 voturi

Ingrediente

  • -300g mozzarella
  • -300g branza de burduf
  • -6 oua
  • -100g faina
  • -1 lingura bicarbonat stins cu lamaie

Raporteaza reteta

Retete
de .Alexandra.
Lasagna

Lasagna

Intr-o cratita se caleste ceapa. Cand aceasta devine aurie se adauga ardeiul tocat marunt si ciupercile.

36 voturi    7 comentarii
1h 30 min
Paste si pizza

dicarmencitta1957 (Chef de cuisine)

Super,ies o nebunie si poti sa le servesti la o friptura sau un peste la cuptor,in loc de traditionalul cartof.Felicitari pentru reteta.Am sa fac si eu.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Porumb crocant cu topping de telemea Porumb crocant cu topping de telemea

Am uscat cu un prosop porumbul fiert și l-am așezat pe grill cca 3 minute, cât să devină puțin crocant. Am adăugat untul

1 vot    0 comentarii
10 min
Aperitive
Biscuiti cu parmezan Biscuiti cu parmezan

Framant untul cu faina, amestec cu mana, apoi adaug parmezanul, oregano, sarea, la final adaug si smantana. Amestec bine, invelesc apoi

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Cartofi noi cu brinza telemea si rosii